Antradienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – į gatvę įbėgęs vaikas

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, antradienį, Lietuvos keliuose įvyko 4 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 5 žmonės. Policija užregistravo 54 techninius eismo įvykius. Keturis eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Pareigūnai per parą nustatė 22 neblaivius vairuotojus, 10 iš jų girtumas buvo didesnis, kaip 1,5 promilės.

 Antradienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – į gatvę įbėgęs vaikas.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Antradienio eismo įvykiuose sužeisti 5 žmonės, tarp jų – į gatvę įbėgęs vaikas.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2018, 10:21 AM, atnaujinta Mar 21, 2018, 10:47 AM

08 val. 56 min. Plungės rajone, kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, prie posūkio į Stalgėnų kaimą, 31 metų moteris nesuvaldė vairuojamo automobilio „Audi A3“, kuris atsitrenkė į du kelio ženklus ir įvažiavo į griovį. 

Dėl patirtų sužalojimų vairuotoja buvo pristatyta į ligoninę. Moteris vairavo nustatyta tvarka neapdraustą automobilį, tad eismo įvykio metu sukeltą žalą teks padengti patiems.

Apie 10 val. 34 min., Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, 31 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“, atsitrenkė į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Renault Megane“. 

Įvykio metu buvo sužeistas pastarojo automobilio 41 metų vairuotojas, kuris gydomas ambulatoriškai, ir kartu važiavęs 76 metų keleivis, kurs paguldytas į ligoninę.

Vidurdienį, apie 12 val. 10 min., Šiauliuose, Vilniaus gatvėje, automobiliu „Chrysler Voyager“ buvo partrenktas netikėtai į kelio važiuojamąją dalį nenustatytoje vietoje įbėgęs 7 metų berniukas. 

40-metis vairuotojas bandė išvengti susidūrimo, tačiau nelaimės išvengti nepavyko. Automobiliu parblokštas berniukas dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį, kad vaikų elgesys kelyje priklauso nuo suaugusiųjų eismo dalyvių elgesio. Patariama rodyti vaikams tinkamą pavyzdį ir taip apsaugoti mažuosius nuo nelaimių keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.