„Facebook“ plinta beprasmis pagalbos prašymas: policija teigia, kad pradingę vaikai jau surasti

Antradienio pavakare socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo sparčiai plisti nerimą kelianti žinutė apie du dingusius vaikus Elektrėnuose. Policija teigia, kad šis pagalbos prašymas yra visiškai neaktualus, nes vaikai jau surasti ir grąžinti namo.

 „Facebook“ plinta beprasmis pagalbos prašymas: policija teigia, kad pradingę vaikai jau surasti.<br> K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
 „Facebook“ plinta beprasmis pagalbos prašymas: policija teigia, kad pradingę vaikai jau surasti.<br> K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2018, 9:36 AM, atnaujinta Apr 25, 2018, 9:51 AM

„Dingoo! Labai prašome visų kas žinote pranešti. Vakar po mokyklos Elektrėnuose negrįžo žmonės matė einant į mišką su draugu. Policijai pranešta“, - tokia žinutė antradienio pavakare pradėjo plisti socialiniame tinkle „Facebook“.

Žinutėje pranešama, kad dingo du berniukai. Ten pat paviešinta ir vieno dingusio vaiko nuotrauka. 

Šiuo pagalbos prašymu žmonės socialiniame tinkle tebesidalino ir trečiadienio rytą. Tačiau Vilniaus apskrities VPK informuoja, kad abu berniukai buvo rasti bei grąžinti namo dar antradienį.

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, dviejų berniukų (gimę 2005 m. ir 2003 m.) paieška buvo paskelbta dar pirmadienį apie 20 val. 43 min. Policija sunerimti vertė ir tai, kad vienas vaikas yra neįgalus.

Ieškant vaikų paaiškėjo, kad jie gali glaustis greta Elektrėnų esančioje sodų bendrijoje. Kad reikia patikrinti čia stovintį apleistą namą, kuriame gali būti vaikai, pareigūnams pasakė vieno jų mama.

Antradienį apie 16 val. 30 min. būtent toje vietoje berniukai ir buvo surasti. Jie grąžinti namo.

Tad prašymas toliau ieškoti šių vaikų, pasak pareigūnų, yra visiškai nebeaktualus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.