Praėjusios paros avarijose sužeisti du vaikai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, balandžio 25 d., trečiadienį, šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės.

 Praėjusios paros avarijose sužeisti du vaikai.<br> Policijos nuotr.
 Praėjusios paros avarijose sužeisti du vaikai.<br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 9:46 AM

Sužeisti du nepilnamečiai – 9 metų pėsčiasis ir 10 metų dviratininkas.

Per parą policija užregistravo 50 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Neblaivūs vairuotojai sukėlė du eismo įvykius.

Pareigūnai trečiadienį nustatė 16 neblaivių vairuotojų, 10 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat išaiškinta 15 asmenų, vairavusių neturint tam teisės, nustatyta 20 neblaivių dviračių vairuotojų.

Apie 14 val. 15 min., Kelmės rajone, magistraliniame kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, 20 m. mergina, vairuodama automobilį „Opel Vectra“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, apvažiuodama saugumo salelę nesuvaldė vairuojamo automobilio ir įvažiavusi į priešpriešinio eismo juostą atsitrenkė į priešpriešiais važiavusį automobilį „Nissan Quashqai“, kuris nuo smūgio atsitrenkė į kelio atitvarus.

Susidūrimo metu įvyki sukėlusi jauna vairuotoja buvo sužeista ir gydoma ambulatoriškai.

Apie 16 val. 57 min., Marijampolėje, Vytauto g., į automobilį „Nissan X-Trail“ atsitrenkė dviratis, kurį vairavo 10 m. berniukas.

Įvykio metu dviratininkas susižalojo ir buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 17 val. 10 min., Šiauliuose, Aukštojoje g., 27 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A6“, kliudė ne pėsčiųjų perėjoje į gatvę netikėtai įbėgusį 9 metų berniuką.

Mažametis dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Apie 17 val. 11 min., Vilniaus rajone, Čekoniškių kaime, ties Adomo Mickevičius ir Prapuolų g. sankryža, 45 m. vyras, vairuodamas automobilį „Mazda Premacy“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur susidūrė su priešpriešine kryptimi važiavusiu automobiliu „VW Polo“, kurį vairavo 51 m. vyras.

Eismo įvykio metu buvo sužalota automobilyje „VW Polo“ važiavusi 69 m. keleivė, kuriai ligoninėje buvo nustatytas krūtinkaulio lūžimas.

Apie 22 val. 20 min., Druskininkuose, M. K. Čiurlionio g., automobilių stovėjimo aikštelėje, 47 m. vyras, pradedamas važiuoti, galiniu automobilio „Mitsubishi Outlander“ ratu kliudė į automobilį lipančią 57 m. moterį.

Dėl patirtos traumos moteris paguldyta į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.