Avarija kelyje Druskininkai-Leipalingis: susidūrė 3 automobiliai

Pirmadienį kelyje Druskininkai-Leipalingis susdūrė trys automobiliai. Vieno iš jų vairuotojas paguldytas į ligoninės intensyviosios terapijos skyrių.

Per eismo įvykį nukentėjo vienas vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per eismo įvykį nukentėjo vienas vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2018, 9:51 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, pirmadienį apie 11 val. 47 min., Druskininkų savivaldybėje, kelyje Druskininkai–Leipalingis–Seirijai, kelio ruože, kur leistinas 90 km/val greitis, 23 m. vyras, vairavęs automobilį „VW Transporter“ lenkė priekyje važiavusį automobilį „Toyota Celica“, neįsitikinęs, kad tai saugu.

Nebaigęs lenkimo manevro, automobilis „VW Transporter“ grįžo į savo eismo juostą ir kliudė lenkiamą automobilį. Po smūgio į galinę dalį automobilis „Toyota Celica“ nevaldomas įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „BMW 530D“.

Įvykio metu buvo sužeistas „Toyota Celica“ vairavęs 40-metis vyras, dėl daugybinių sužalojimų jis paguldytas į ligoninės intensyviosios terapijos skyrių.

Kaip informavo Alytaus apskrities VPK, „Toyota Celica“ vairuotojui įtariami dauginiai šonkaulių lūžiai ir vidinis kraujavimas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.