Prašo atsiliepti: į Šiaulių policijos komisariatą atnešti Vytauto Baltramiejūno dokumentai

Gyventojas į Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariatą atnešė galimai mirusio (įrašo apie mirimo faktą nėra), nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjusio, Vytauto Baltramiejūno dokumentus. Pareigūnai kviečia minėtą asmenį ar jo artimuosius atsiimti dokumentus.

Atnešti Vytauto Baltramiejūno dokumentai.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Atnešti Vytauto Baltramiejūno dokumentai.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-23 16:10

Kaip informuoja Šiaulių apskrities VPK, į Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariatą šiaulietis atnešė galimai mirusio neturėjusio nuolatinės gyvenamosios vietos Vytauto Baltramiejūno (gim. 1958 m.), įvairius asmeninius dokumentus – Lietuvos pašto kvitą, prašymą dėl asmens tapatybės kortelės išdavimo, Šiaulių banko vizitinę kortelę, voką, paciento atmintinę, epikrizę, pažymas, kasos pajamų orderius, Šiaulių banko mokėjimo kortelės be kredito limito išdavimo, naudojimo ir sąskaitos tvarkymo sutartį, Šiaulių banko informacinį lapą, Lietuvos darbo biržos atmintinę.

Patikrinus duomenų bazėje, įrašo apie minėto asmens mirimo faktą nėra. Pareigūnai kviečia minėtą asmenį ar jo artimuosius atvykti į Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato (Šiauliai, Purienų g. 48) 210 kabinetą atsiimti atneštų dokumentų.

Tų, kas žinote Vytauto Baltramiejūno buvimo vietą, prašytume taip pat susisiekti su pareigūnais tel. nr. (8 41) 397 277 arba (8 655) 28920, arba paršyti elektroninių paštu renaldas.paalapys@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.