Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužeisti

Pirminiais duomenimis, ketvirtadienį, rugsėjo 13 d., keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, vieno įvykio metu žuvo žmogus, 77 metų vairuotojas, sužeisti 8 žmonės.

Ketvirtadienio eismo įvykiuose žuvo vyras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Ketvirtadienio eismo įvykiuose žuvo vyras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2018, 9:23 AM, atnaujinta Sep 14, 2018, 9:32 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą įvyko 46 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo. Tarp šių įvykių – 6 susidūrimai su laukiniai gyvūnais.

Ryte, apie 6 val. 54 min., Plungės r., Vieštovėnų k., kelyje Plungė–Vėžaičiai, 21 metų vaikinas, vairuodamas automobilį „Audi A3“, buvo neatidus, nesilaikė saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir į kairę sukantį traktorių „Belarus 1025.3“ su cisterna, vairuojamą 60-mečio vairuotojo. Lengvasis automobilis po susidūrimo nuvažiavo nuo kelio, traktoriumi tempiama cisterna, kurioje buvo vežamas vanduo, apvirto. Įvykio metu buvo sužeistas automobilio „Audi A3“ vairuotojas, vaikinas gydomas ambulatoriškai.

Apie 11 val. 00 min. Kauno m., Taikos pr., automobilis „Audi A3“, vairuojamas 50 m. vyro, sukdamas į kairę, nedavė kelio ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „Opel Zafira“, vairuojamu 42 m. moters. Nuo smūgio pastarasis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir kliudė gatvės apšvietimo stulpą, automobilio vairuotojo susižeidė ir suteikus medikų pagalbą gydoma ambulatoriškai.

Vakare, apie 18 val. 08 min., Alytaus r., kelyje Alytus–Simnas–Kalvarija, 34 m. vyras, vairuodamas motociklą „Suzuki GT“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, lenkdamas priekyje važiavusį krovininį automobilį, nepraleido priešpriešine eismo juosta važiavusio automobilio „VW Caddy“, vairuojamo 61 m. vyro, ir su juo susidūrė. Po susidūrimo lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio, o motociklas apvirto. Įvykio metu susižeidė abu vairuotojai, jie gydomi ambulatoriškai.

Apie 18 val. 45 min., Panevėžio r., kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys, automobilis „Ford Tranzit“, vairuojamas 23 m. vaikino, sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su priešpriešine eismo juosta važiavusiu automobiliu „VW Transporter“, vairuojamu 77 m. vyro, kuris žuvo vietoje. Automobilį „Ford Transit“ vairuotojas gydomas ambulatoriškai, kartu važiavęs 42 m. keleivis nenukentėjo.

Vėliau, apie 20 val. 51 min. Biržų r., kelyje Biržai–Raubonys, 23 m. vaikinas, vairuodamas automobilį „Opel Astra“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio kuris nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Opel Astra“ važiavęs 26 m. keleivis, kuris dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę, pats vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?