Praėjusios paros eismo įvykiuose buvo sužalota 14 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai

Pirminiais duomenimis, spalio 3 d., trečiadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 14 žmonių. Sužeisti 3 nepilnamečiai automobilių keleiviai.

Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužalota 14 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose buvo sužalota 14 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 10:15 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą įvyko 54 techniniai eismo įvykiai, kurių metu žmonės sužeisti nebuvo, 3 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Pradedantieji vairuotojai, neturintys 2 metų vairavimo stažo, sukėlė 11 eismo įvykių – daugiausia nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldžius automobilių, nuvažiavo nuo kelio arba atsitrenkė į priekyje važiavusių automobilių galinę dalį, šiuose įvykiuose sužeisti 6 žmonės.

Per parą įvyko 13 susidūrimų su laukiniais gyvūnais, 13 susidūrimų su stovinčiais automobiliais, 11 susidūrimų judant ta pačia kryptimi, 8 nuvažiavimai nuo kelio, nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, 2 užvažiavimai ant pėsčiųjų.

Ryte, apie 6 val. 55 min. Ukmergėje, Kauno g., nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje automobiliu „VW Golf“ buvo partrenkta 67 metų pėsčioji. Automobilis iš eismo įvykio vietos pasišalino, pėsčioji dėl patirtų sužalojimų gydoma ligoninės reanimacijos skyriuje.

Apie 10 val. 30 min., Utenoje, J. Basanavičiaus – S. Dariaus ir S. Girėno – Užpalių gatvių sankryžoje, 70-metis vyras, vairuodamas automobilį „Audi 80“, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam (raudonam) šviesoforo signalui ir nepraleido užsidegus leidžiamam (žaliam) šviesoforo signalui į pėsčiųjų perėją dviejų įėjusių pėsčiųjų ir juos partrenkė. Eismo įvykio metu nukentėjo 64 m. moteris, kuri paguldyta į ligoninę ir 39 m. vyras, kuris gydomas ambulatoriškai.

Popietę, apie 15 val. 30 min., Vilniuje, Šilo g., Antakalnio g. link, 18-metė mergina nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Corolla“, kuris įvažiavo į priešpriešinę eisimo juostą, atitrenkė į važiuojantį automobilį „Renault Laguna“, kurį vairavo 51 m. vyras ir nuvažiavo nuo kelio šlaito. Eismo įvykio metu nukentėjo jauna „Toyota Corolla“ vairuotoja ir kartu važiavusi 17-metė keleivė, taip pat sužeista 60-metė automobilio „Renault Laguna“ keleivė.

Apie 16 val. 42 min., Pakruojo r., Linksmučių k., 18-metis vaikinas nepasirinko saugaus vairuojamo automobilio „Volvo S80“ važiavimo greičio, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovi ir vertėsi. Įvykio metu buvo sužeistos dvi automobilyje važiavusios nepilnametės keleivės, 16 ir 17 metų merginos, dėl daugybinių sužalojimų jos gydomos ligoninėje.

Vėliau, apie 16 val. 57 min., Jonavos r., Čičinų k., kelyje Jonava–Čičinai, 65 m. vyras, būdamas neblaivus, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio „VW Golf“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Neturinčiam teisės vairuoti vyrui buvo nustatytas 1,80 prom. girtumas.

Vakare, apie 20 val. 16 min., Lazdijų r., kelyje Lazdijai–Seirijai–Alytus, Ročkių k. teritorijoje, kelio ženklo „Laukiniai gyvūnai“ galiojimo zonoje, 35 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A4“, susidūrė su važiuojamoje dalyje buvusiu arkliu. Eismo įvykio metu nugaros ir galvos sumušimus patyrė automobilio vairuotojas, sužalotam kartu važiavusiam 33 m. keleiviui diagnozuota veido pjauta žaizda. Eismo įvykio metu buvo užmuštas važiuojamojoje dalyje buvęs arklys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.