Mįslingas incidentas Vilniaus pakraštyje: ligoninėje atsidūrė dviračiais važiavę vyras ir vaikas

Vilniaus policija aiškinasi mįslingą incidentą, po kurio ligoninėje atsidūrė dviračiais važiavę vyras ir vaikas.

 Vilniaus policija aiškinasi mįslingą incidentą, po kurio ligoninėje atsidūrė dviračiais važiavę vyras ir vaikas.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Daniel S. nuotr.
 Vilniaus policija aiškinasi mįslingą incidentą, po kurio ligoninėje atsidūrė dviračiais važiavę vyras ir vaikas.<br> Facebook/Reidas Vilniuje/Daniel S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2018, 8:54 PM, atnaujinta Oct 22, 2018, 10:40 AM

Incidentas šiek tiek po 17 val. įvyko Šiaurės g. Policijai ir greitosios pagalbos medikams buvo pranešta, kad pravažiuojantis automobilis partrenkė du dviratininkus ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Atskubėję policijos pareigūnai ir medikai rado sužeistus vyrą (gim. 1979 m.) ir vaiką (gim. 2009 m.). Čia pat mėtėsi ir jų dviračiai. Abu nukentėjusius greitosios pagalbvos medikai išvežė į ligonines. Vyras nuvežtas į ligoninę Lazdynuose, vaikas - į vaikų ligoninę Santariškėse.

Pasak policijos, kol kas iki galo neaišku, kas iš tiesų nutiko. Sužeistieji nieko dorai nepapasakojo, jų dviračiai nesugadinti. Neatmetama ir tai, kad abu dviratininkus nuversti galėjo pravažiuojančio didelio automobilio oro srautas.

Galiausiai pirmadienį prieš pietus policija paskelbė, kad vyras ir vaikas vis dėlto buvo parblokšti pravažiuojančio automobilio.

Kaip rašoma Lietuvos kelių policijos tarnybos pranešime (Vilniaus policija šio įvykio net neįtraukė į visuomenei ir žiniasklaidai siunčiamas įvykių suvestines), apie 17 val. 04 min. sostinėje, Šiaurės gatvėje, dviračiais važiavusius du žmones kliudė automobilis ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

„Nukentėjo 35 metų vyras ir 6 metų berniukas, abiem paskirtas ambulatorinis gydymas“, - rašoma LKPT pranešime.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.