Praėjusios paros eismo įvykiuose sužaloti 5 žmonės

Lapkričio 6-ąją, antradienį, Eismo įvykių informacinėje sistemoje įvesti 5 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės.

Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 5 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 5 žmonės.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 9:30 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, sužeisti 5 eismo dalyviai: 2 vairuotojai, keleivis (nepilnametis), pėsčiasis ir dviračio vairuotojas. Eismo įvykiai užregistruoti Vilniuje, Kaune ir Kretingoje.

Per parą policija gavo 166 pranešimus apie techninius eismo įvykius.

Ryte, apie 7 val. 20 min. Kaune, Šv. Gertrūdos gatvėje, troleibusas, vairuojamas 51 metų vyro, atsitrenkė į stovintį automobilį „Škoda Octavia“, prie kurio vairo buvo 49-erių vyras, o šis nuo smūgio pariedėjęs – į „Renault Clio“, kurį vairavo 52 metų moteris. Nukentėjo „Škodos“ vairuotojas (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Taip pat ryte, apie 8 val. 36 min. Vilniuje, Kalvarijų gatvės viename namo kieme, 61 metų moters vairuojamas automobilis „Chrystler PT Cruiser“ kliudė pėsčiąją. 23 metų mergina nuvežta į ligoninę, jai nustatyti galvos ir kairės rankos sumušimai (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Apie 9 val. Kaune, Tvirtovės alėjos ir Utenos gatvės sankryžoje, per pėsčiųjų perėją (nereguliuojama) dviračiu važiavusį 24 metų vaikiną partrenkė automobilis „Toyota Yaris Verso“, vairuojamas 47 metų moters. Nukentėjęs vaikinas (galvos ir kojos sumušimai) nuvežtas į ligoninę, kur gydytojai jam suteikė pirmąją pagalbą.

Popietę, apie 13 val. 37 min. Kretingoje, Rotušės aikštėje, susidūrus 3 automobiliams „Opel Zafira“, „Mitsubishi Galant“ ir „Toyota Corolla Verso“, nukentėjo 8 metų berniukas, važiavęs „Mitsubishi“. Pirminiais duomenimis, vaikas nukentėjo nesunkiai, bet jis paguldytas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.