Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 16 žmonių

Lapkričio 13 d., antradienį, mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 16 žmonių.

Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 16 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 16 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-14 09:08

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, pėsčiųjų perėjose partrenkti 5 pėstieji, įvyko 5 susidūrimai sankryžose, nesuvaldyti nuo kelio nuvažiavo du automobiliai.

Tarp sužeistųjų antradienio eismo įvykiuose – du nepilnamečiai, Panevėžyje, pėsčiųjų perėjoje partrenkta 7-erių mergaitė, ir Kaune susidūrimo metu sužeistas 16-metis mopedo vairuotojas. Dėl eismo įvykių per parą pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai.

Taip pat pradėti 8 ikiteisminiai tyrimai dėl vairuotojų galimų nusikalstamų veikų, vairuojant transporto priemones apsvaigus, kai buvo nustatytas daugiau kaip 1,5 promilės girtumas. Iš viso per parą pareigūnai nustatė 13 neblaivių automobilių vairuotojų ir 7 neblaivius dviratininkus. Policijoje buvo užregistruoti 58 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo, du tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Ryte, apie 7 val. 30 min., Panevėžyje, Nemuno g., automobilis „Audi A6“, vairuojamas į tarnybą vykusios Panevėžio apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnės, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusio automobilio „BMW 530“, kurį vairavo 29 m. moteris, galinę dalį. Įvykio metu nežymiai susižalojo pareigūnė ir kitame automobilyje važiavęs 32 m. keleivis.

Ryte, apie 7 val. 55 min. Kaune, Šarkuvos g. 40-metė moteris, vairuodama automobilį „Škoda“, išvažiuodama iš kiemo į pagrindinę Šarkuvos gatvę nepraleido gatve važiuojančio mopedo „Aprila“, kurį vairavo 16-metis paauglys. Įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotojas, kuris dėl raktikaulio traumos pristatytas į ligoninę.

Vėliau, apie 16 val. 57 min., Marijampolėje, S. Dariaus ir S. Girėno ir Žemaitės gatvių sankryžoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, 41 m. vyro vairuojamu automobiliu „Ford Galaxy“ buvo partrenkta 64 m. moteris, kuri dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 19 val., Šiauliuose, Aido ir Gardino g. sankryžoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, automobiliu „Renault Megane Scenic“, kurį vairavo 38 m. vyras, buvo partrenkta 58 m. moteris, kuri dėl patirtos traumos buvo pristatyta į ligoninę.

Vėliau, apie 19 val. 51 min., Panevėžyje, Marijonų g., 34 m. moteris, vairuodama automobilį „Peugeot 807“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė jai iš kairės pusės ėjusią 7-erių metų mergaitę. Dėl daugybinių sužalojimų nepilnametė gydoma ligoninės intensyvios terapijos skyriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.