Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo moteris

Lapkričio 19 d., pirmadienį, mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių.

Pirmadienio eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Pirmadienio eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-20 09:22

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, eismo įvykio Kauno rajone metu žuvo 70 metų pėsčioji, Šilutėje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta nepilnametė, Kaune eismo įvykį sukėlė visiškai girtas vairuotojas. Per parą policija užregistravo 91 techninį eismo įvykį, kuriuose žmonės nenukentėjo, 2 tokius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Darbo dienos pabaigoje, jau sutemus, apie 16 val. 45 min., Kauno r., Karmėlavos sen., Biruliškių k., Terminalo g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas 42 m. vyro, neapšviestame kelio ruože, ne pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir mirtinai sužalojo iš dešinės pusės pagal važiavimo kryptį į važiuojamąją kelio dalį išėjusią 70-metę pėsčiąją. Garbaus amžiaus pėsčioji žuvo įvykio vietoje.

Dienos metu, apie 15 val. 04 min., Šilutės m., S. Dariaus ir S. Girėno g., 43 m. moteris, vairuodama automobilį „Mazda CX-3“, partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 13 metų pėsčiąją. Dėl daugybinių sužalojimų paauglė paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių.

Apie 15 val. 47 min. Vilniuje, Naugarduko – Zietelos g. sankryžoje, automobilis „Mazda Premacy“, vairuojamas 18-mečio vaikino, sankryžoje sukdamas į kairę, nedavė kelio pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiam automobiliui „BMW X5“, kurį vairavo 42 m. moteris. Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Mazda“ važiavę 19-metė mergina ir 21 m. vaikinas, kuriuos iš sumaitoto automobilio išlaisvino gelbėtojai, keleiviai buvo pristatyti į ligoninę.

Vakare, apie 19 val. 17 min., tamsiuoju paros metu, Šiauliuose, Gardino ir Aido g. sankryžoje, 31 m. vyras, vairuodamas automobilį „Volvo S80“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 61 m. pėsčiąją, kuri dėl sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę ir gydoma reanimacijos skyriuje.

Beveik tuo pačiu metu, apie 19 val. 20 min. Kauno m., Šiaurės pr., nuo Sukilėlių pr. link Jonavos g., automobilis „BMW 7ER REIHE“, vairuojamas neblaivaus 40-mečio vyro, pirminiais duomenimis, viršydamas leistiną greitį ir nesuvaldytas neblaivaus vairuotojo, kelio vingyje į dešinę įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Audi A3“, kurį vairavo 22 metų vaikinas. Susidūrimo metu „Audi A3“ vairuotojas buvo sužeistas ir dėl kojos lūžimo gydomas ambulatoriškai. Įvykio vietoje automobilio „BMW“ vairuotojas ir kartu važiavęs 32 m. keleivis neneigė, kad vartojo alkoholį. 40-mečiam vairuotojui pareigūnai nustatė sunkų, 2,55 prom. girtumą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, eismo įvykį sukėlusiam neblaiviam vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Apie 20 val. 31 min., Šakių r., rajoniniame kelyje Šakiai–Slavikai, Duobiškių k., neapšviestame kelio ruože, 28 m. vyro vairuojamas automobilis „Mercedes Benz C220“, kliudė dviratį, kurį vairavo 45 m. vyras. Į ligoninę pristatytam dviratininkui buvo nustatyti daugybiniai sužalojimai. Taip pat dėl sveikatos sutrikimo į ligoninę buvo pristatyta automobilyje „Mercedes Benz“ važiavusi 25 m. keleivė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?