Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo žmogus

Pirmadienį, lapkričio 26 d., mūsų keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių.

Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>LKPT nuotr.
Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 9:39 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, tragiško eismo įvykio metu žuvo 19-metis automobilio keleivis. Daugiausia paros eismo įvykių įvyko vairuotojams neatsižvelgus į kelio dangos būklę ir važiavimo sąlygas, nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldžius automobilių.

Pirmadienį policija užregistravo 71 eismo įvykį, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, net 17 tokių eismo įvykių įvyko susidūrus su laukiniais gyvūnais.

Naktį iš pirmadienio į antradienį, apie 23 val. 35 min., Švenčionių r., kelyje Švenčionys–Reškutėnai–Rėkučiai, Senų Šaminių k. riboje, kelio vingyje į kairę nuo kelio nuvažiavo ir atsitrenkęs į elektros stulpą vertėsi automobilis „Audi 80“, kuriame važiavo 4 jaunuoliai. Eismo įvykio metu žuvo 19-metis keleivis, kartu važiavęs 15-metis keleivis dėl patirtų sužalojimų skubiai išvežtas į vaikų reanimaciją. Dar viena keleivė, pirminiais duomenimis neblaivi 15-metė mergina, nenukentėjo. Taip pat nenukentėjo automobilį galimai vairavęs 25 m. vaikinas, kuriam nustatytas 0,65 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Apie 10 val. 33 min. Biržuose, Vytauto ir Respublikos g. sankryžoje, automobilį „VW Transporter“ vairavusi 54 m. moteris susidūrė su dviračiu, kuris, pažeisdamas taisyklių reikalavimus, sankryžoje suko į kairę. Automobilio vairuotoja bandė išvengti susidūrimo, tačiau dviratis atsitrenkė į automobilio kairės pusės priekinę dalį, o jo vairuotojas buvo parblokštas ant gatvės. Dėl sužalojimų 57 m. dviratininkas buvo pristatytas į ligoninę, vyrui lūžo stuburo slankstelis.

Prieš vidurdienį, apie 11 val. 45 min., Šiauliuose, Tilžės g., prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, pirminiais duomenimis, sutriko 63 m. vairuotojos sveikata, dėl to moteris nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Yaris“, nesugebėjo jo sustabdyti ir atsitrenkė į 3 aikštelėje stovėjusius automobilius. Įvykio metu buvo sugadinti 4 automobiliai, požeminį įrenginį žymintis stulpelis ir du medeliai.

Popietę, apie 14 val. 54 min., Joniškio r., rajoniniame kelyje Dargiai–Jankūnai–Martyniškiai, 79 m. vairuotojas neatsižvelgė į kelio būklę, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, kuris, atsitrenkęs į pakelės medį, nuvažiavo nuo kelio ir apvisrto. Įvykio metu garbaus amžiaus vairuotojas buvo sužeistas ir gydomas ambulatoriškai.

Apie 16 val. 10 min., Panevėžio r., rajoniniame kelyje Panevėžys–Pavašuokiai–Subačius, Panevėžyje, 21 m. vaikinas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio „Peugeot 306“ ir tiesiame kelio ruože nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į kelio šlaitą. Eismo įvykio metu buvo sužeistas vairuotojas ir du kartu važiavę keleiviai, 19-metė mergina ir 2 metų berniukas, visi trys sužeistieji gydomi ambulatoriškai.

Vakare, apie 20 val. 04 min., Kaune, Kovo 11-osios g., automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 52 m. vyro, įvažiavo į sankryžą su Partizanų gatve degant draudžiamajam šviesoforo signalui ir susidūrė su dviem automobiliais, „Ford Mondeo“, kurį vairavo 35 m. vyras ir „Mercedes Benz“, vairuojamu 24 m. vyro. Po susidūrimo automobilis „Ford Mondeo“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šaligatvio kraštą. Eismo įvykio metu buvo sužalotas automobilio „Mercedes Benz“ vairavęs vyras, kuris po suteiktos medikų pagalbos išleistas gydytis namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.