Naujos detalės mįslingoje 15-mečio mirties byloje: rasta sužalojimų galvoje

Policija paskelbė naują detalę apie kelias dienas ieškoto 15-mečio mirties aplinkybes. Aiškėja, kad jo galvoje rastą sužalojimų.

 Naujos detalės mįslingoje 15-mečio mirties byloje: rasta sužalojimų galvoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Naujos detalės mįslingoje 15-mečio mirties byloje: rasta sužalojimų galvoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2019, 9:08 AM, atnaujinta Jan 3, 2019, 10:49 AM

Naujų faktų ketvirtadienio rytą paskelbė Policijos departamentas. Kaip rašoma policijos pranešime, sausio 2 d. apie 13 val. 25 min. Vilniuje, ties Ūmėdžių g., miške, rastas mirusio nepilnamečio (gim. 2003 m.) kūnas su sužalojimais galvoje.

Apie rastą nepilnamečio kūną buvo pranešta trečiadienį. 

„Šiandien apie 13 val. 23 min. gautas pranešimas, kad Vilniuje, miškelyje netoli Valkininkų gatvės, rastas nepilnamečio A.S. kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas jo mirties priežasčiai nustatyti“, – tąkart pranešė Vilniaus policija.

Apie sužalojimus 15-mečio galvoje policija trečiadienį neskelbė. 

Sprendžiant iš to, kad policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, nužudymas kol kas neįtariamas. Tačiau iš kur atsirado žaizdos nepilnamečio galvoje, nežinoma.

Pirminė vaikino mirties priežastis turėtų būti žinoma jau ketvirtadienį po pietų. Gavus ekspertų išvadas, tyrimo kryptis gali ir pasikeisti. Kol kas policija nedrįsta spėlioti, kas iš tiesų įvyko. 

Valkininkų g., kurioje rastas kūnas, yra visai netoli Ūmėdžių g., iš kurios nepilnametis dingo. Jo kūną aptiko paiešką vykdę viešojo saugumo tarnybos pareigūnai.

VST informavo redakciją, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato prašymu dingusio be žinios asmens paieškai buvo pasitelkti Viešojo saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos pareigūnai. Ją vykdant dingusio nepilnamečio kūną rado tarnybos pareigūnas V.B.

Nepilnametis nuo 2018 m. gruodžio 28 d. buvo ieškomas kaip dingęs be žinios. Išvakarėse (gruodžio 27 dieną apie vidurdienį) jis išėjo kasti sniego prie savo namų Vilniuje, Ūmėdžių gatvėje, ir nuo to laiko apie jį nebuvo nieko žinoma.

Dėl šio įvykio Vilniaus apskrities VPK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, ieškant dingusiojo be žinios kreiptasi pagalbos į visuomenę – prašyta atsiliepti galinčių suteikti tyrimui vertingos informacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.