Ugniagesiai papasakojo stulbinamą istoriją, kaip kėdainiškis išgelbėjo degančią mašiną

Ugniagesiai pasidalino stulbinama istorija apie tai, kaip vienas Kdainių r. gyventojas išgelbėjo savo užsiliepsnojusį automobilį.

 Ugniagesiai papasakojo stulbinamą istoriją, kaip kėdainiškis išgelbėjo degančią mašiną.<br> Facebook/Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
 Ugniagesiai papasakojo stulbinamą istoriją, kaip kėdainiškis išgelbėjo degančią mašiną.<br> Facebook/Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 3:39 PM, atnaujinta Jan 11, 2019, 3:43 PM

Šia istorija Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“.

„Antklodės... neleido ugniai išplisti! Kėdainių rajone, Surviliškio seniūnijoje esančiame vienkiemyje šiandien degė automobilis. Savininkas, mėgindamas jį užvesti, operatyviai reagavo į netikėtai pasirodžiusius dūmus. Jis iškart paskambino 112 ir pradėjo gesinti.

Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams teko įveikti 17 km atstumą. Atvykę jie išvydo antklodėmis uždengtą automobilio kapotą, o ant jų buvo pilamas vanduo... Beje, paaiškėjo, kad toks gesinimo būdas neleido ugniai įsidegti.

Pasak gaisrininkų, automobilis paprastai sudega per 5 minutes, bet šį kartą išdegė tik variklio skyrius ir aprūko salonas“, - rašoma ugniagesių pasakojime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.