Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo du žmonės

Sausio 14 d., pirmadienį, eismą blogino krituliai ir prastos matomumo sąlygos, mūsų šalies keliuose įvyko 16 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 25 žmonės.

Pirmadienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės.<br>LKPT nuotr.
Pirmadienio eismo įvykiuose žuvo du žmonės.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 9:16 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, eismo įvykiuose žuvo 2 žmonės, 58 m. automobilio vairuotojas ir 53 m. pėsčioji.

Ryte, apie 6 val. 25 min., tamsiuoju paros metu, lyjant, Klaipėdoje, Minijos ir Rūtų g. sankryžoje esančioje pėsčiųjų perėjoje, automobiliu „BMW 730“, kurį vairavo 27 m. vyras, buvo partrenkta per sankryžą ėjusi 53 m. pėsčioji, kuri po susidūrimo dar buvo kliudyta priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Škoda Octavia“, kurį vairavo 39 m. vyras. Nukentėjusioji pėsčioji dėl įvairių kūno sužalojimų buvo paguldyta į ligoninę, kurioje apie 13 val. mirė.

Taip pat ryte, apie 7 val. 39 min., Rokiškio r., kelio Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys 28-ame km, automobilis „Volvo S60“, vairuojamas vykstančios į tarnybą neuniformuotos blaivios Panevėžio apskr. VPK Kupiškio r. PK Veiklos skyriaus vyresniosios tyrėjos, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Audi 80“ (pagam. 1989 m.), vairuojamu 58 m. vyro.

Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Audi 80“ vairuotojas ir kartu važiavusi 60-metė keleivė, taip pat buvo sužeista nėščia „Volvo S60“ vairuotoja. Visi asmenys dėl įvairių kūno sužalojimų buvo paguldyti į ligoninę. Tą pačią dieną apie 11 val. „Audi 80“ vairuotojas ligoninėje mirė.

Sausio 14 d., pirmadienį, įvyko 10 eismo įvykių, kuomet vairuotojai nesugebėjo įvertinti sudėtingų eismo sąlygų, dažnai slidžios kelio dangos, ir nesuvaldžius vairuojamų automobilių sukėlė eismo įvykius, įvyko 6 susidūrimai su priešpriešiais važiavusiomis transporto priemonėmis, 4 atvejais automobiliai nuvažiavo nuo kelio, vienas apvirto griovyje, kitas atsitrenkė į kelio atitvarus, dar vienas atsitrenkė į medį.

Per parą pėsčiųjų perėjose partrenkti 3 žmonės, dar vienas pėsčiasis buvo sužeistas, kai vakare, apie 19 val. 30 min., Kaune, P.Lukšio g., 35 m. vyras, neturintis teisės vairuoti, slidžiame kelyje nesuvaldė vairuojamo automobilio „Mercedes Benz ML500“, užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė 42 m. pėsčiąjį, ir važiuodamas toliau, atsitrenkė į du stovinčius automobilius. Pėsčiasis buvo nuvežtas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.