Tragedija Vilniaus r.: vienas vyras mirė, dar vienas vyras ir 12-metė sunkios būklės ligoninėje

Vilniaus apskrities policija aiškinasi aplinkybes nelaimės, per kurią vienas vyras mirė, o dar vienas vyras ir nepilnametė sunkios būklės atsidūrė ligoninėje.

Tragedija Vilniaus r.: vienas vyras mirė, dar vienas vyras ir 12-metė sunkios būklės ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Tragedija Vilniaus r.: vienas vyras mirė, dar vienas vyras ir 12-metė sunkios būklės ligoninėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 9:47 AM, atnaujinta Jan 23, 2019, 12:45 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sausio 22 d. apie 19 val. Vilniaus r., Skirgiškių kaime, sodo namelyje Draugų g., namo kambaryje, šildantis dviem dujų šildytuvais, dėl galimo dujų nuotėkio ar išdegus viduje deguoniui rastas miręs vyras (gim. 1973 m.).

Ten pat rastas sunkios būklės kitas vyras (gim. 1973 m.) ir mažametė (gimusi 2006 m.), kurie pristatyti ir paguldyti į Vilniaus ligoninę.

Pirminiais duomenimis, į ligoninę išvežtas vyras ir nepilnametė yra tėvas ir dukra. Mergaitė gyvena vaikų globos namuose Vilniuje ir į Skirgiškių kaimą buvo atvažiavusi aplankyti tėčio.

Išdegus deguoniui visi kambaryje buvę žmonės prarado sąmonę. Juos radus, atskubėjo greitosios pagalbos medikai, kurie tėvą su dukra dar spėjo atgaivinti. Trečiam vyrui padėti jau niekas negalėjo.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad nelaimėlius rado kaimynai. Dar iki medikų ir ugniagesių atvykimo mergaitė buvo išnešta iš kambario.

Įtarimą, kad kažkas ne taip, kaimynams sukėlė stiprus dujų kvapas, sklindantis iš kambario. Vėliau nustatyta, kad kambarys buvo šildomas dviem dujiniais šildytuvais, kūrenamais suskystintosiomis dujomis iš dviejų dujų balionų po 20 litrų.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.