Klaipėdoje susidūrė mikroautobusas ir automobilis: žuvo ant kelio dirbęs vyras

Vienas žmogus žuvo ketvirtadienio vakarą lengvajam automobiliui įsirėžus į stovintį mikroautobusą, greta kurio dirbo darbininkai.

 Vaizdo medžiagos stop kadras
 Vaizdo medžiagos stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2019, 8:42 PM, atnaujinta Feb 1, 2019, 9:45 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, ketvirtadienį apie 20 val. 16 min. gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, prie Minijos g. 59 susidūrė mikroautobusas ir automobilis, prispaustas žmogus.

Kaip vėliau paaiškėjo viduryje kelio kanalizacijos šulinyje dirbo „Klaipėdos vandenų“ darbininkai. Greta jie pasistatė savo mikroautobusą. Vienas darbininkas buvo šulinyje, kitas jam padavinėjo įrankius.

Keliu atlėkęs lengvojo automobilio „Chevrolet“ vairuotojas rėžėsi į mikroautobusą. Šis užblokavo vieną darbininką kanalizacijos šulinyje, o kitas žuvo vietoje.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykę ugniagesiai, panaudoję pneumatinę įrangą, pakėlė mikroautobusą, iš po jo ištraukė žuvusį žmogų, vėliau iš gatvėje esančio šulinio ištraukė ir kitą žmogų.

Avarijos kaltininkas apklaustas. 

Penktadienio rytą Klaipėdos apskrities VPK pateikė daugiau šio įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, ketvirtadienį apie 20 val. 17 min. Klaipėdoje, Minijos g., automobilį „Chevrolet Cruze“ vairavęs blaivus vaikinas (gim. 1996 m.), kelyje nepasirinko saugaus vairavimo greičio ir atsitrenkė į stovinčio automobilio „Opel Movano“ galinę dalį.

Po susidūrimo automobilis „Opel Movano“ priekine dalimi užvažiavo ant lauke dirbusio pėsčiojo (gim. 1967 m.), vyras buvo prispaustas ir įvykio vietoje žuvo.

Policijos departamentas pranešė, kad taip pat nukentėjo „Chevrolet Cruze“ vairuotojas, kuris dėl galvos bei kairiojo žasto sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.