Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių

Balandžio 10-ąją mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių, tarp sužeistųjų– vienas nepilnametis automobilio keleivis.

Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2019, 9:30 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, trečiadienį eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti žmonės, užregistruoti Vilniuje (1 įvykis), Kaune (3 įvykiai) ir Šiauliuose (3 įvykiai). Per parą policija užregistravo 65 eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, du eismo įvykius (Vilniuje ir Klaipėdoje) sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Ryte, apie 9 val. 37 min., Šiauliuose, Vilniaus g., prie turgaus, 50- metis vyras vairuojamu automobiliu „Volkswagen Golf“ kliudė 76 m. pėsčiąją, kuri dėl nežymių sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

Kiek vėliau, apie 10 val. 22 min., taip pat Šiauliuose, Tilžės ir Statybininkų g. šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, 20-metis vairuotojas, sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai per sankryžą važiavusio automobilio, su kuriuo susidūrė. Įvykio metu vairuotojas buvo sužeistas ir gydomas ambulatoriškai.

Apie 10 val. 46 min., Kaune, K.Petrausko ir Aušros g. nelygiareikšmių kelių sankryžoje, automobilis „Opel Astra“ išvažiavo iš šalutinio kelio, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio autobuso „Volvo B91“, kurio vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė, dėl to autobuse nukrito ir susižalojo 40-metė keleivė. Sužalota moteris buvo pristatyta į ligoninę.

Popietę, apie 15 val. 49 min., Kaune, Savanorių pr., 25 m. vyras, vairuodamas automobilį „Volkswagen Passat“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nespėjo automobilio sustabdyti ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Toyota Yaris“. Įvykio metu pastarojo automobilio vairuotoja ir kartu važiavęs 11 metų keleivis buvo sužeisti ir pristatyti į ligoninę.

Vakare, apie 20 val. 50 min., Kaune, A. Juozpavičiaus pr., 54 m. moteris, vairuodama automobilį „Volkswagen Golf“, buvo neatidi, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į priekyje prieš posūkį į kairę sustojusį automobilį „BMW 320“., taip pat vengdama susidūrimo, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su automobiliu „ Volkswagen Golf“, kurio 20-metis vairuotojas ir jo bendraamžė keleivė buvo sužeisti ir pristatyti į ligoninę, taip pat buvo sužeista ir ambulatoriškai gydoma įvykį sukėlusi vairuotoja.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad saugaus ir leistino greičio nesilaikymas vairuojant, nepasirinktas tinkamas važiavimo greitis dažnai lemia skaudžias eismo įvykių pasekmes.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.