Du tragiški gaisrai: Šiauliuose žmogus sudegė neatpažįstamai, Kavarske žuvo net du žmonės

Du žmonės žuvo ketvirtadienio vakarą kilus dviem gaisrams Šiauliuose ir Kavarske. Šiauliuose žmogus sudegė neatpažįstamai, o Kavarske gaisre žuvo iš karto du žmonės.

Du tragiški gaisrai: Šiauliuose žmogus sudegė neatpažįstamai, Kavarske žuvo net du žmonės<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi  nuotr.
Du tragiški gaisrai: Šiauliuose žmogus sudegė neatpažįstamai, Kavarske žuvo net du žmonės<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi  nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-12 01:01, atnaujinta 2019-04-12 09:12

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, ketvirtadienį apie 21 val. 11 min. gautas pranešimas apie gaisrą Šiauliuose, S.Nėries g. Buvo pranešta, kad dega apleistas pastatas.

Į gaisro vietą nusiųstos trys autocisternos. Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad atvira liepsna dega pastatas, apjungiantis malkinę, pavėsinę ir sandėliukus. Pastato dydis buvo 10x6 metrų.

Apleistas pastatas degė visai greta veikiančių svečių namų. Šiems nuo karščio sutrūko kelių langų stiklai, suskilo siena, apsilydė elektros instaliacija.

Apleistas pastatas sudegė iki pamatų. Perksant pelenus, juose rastas neatpažįstamai sudegusio žmogaus kūnas. Kūnas sudegęs taip smarkiai, kad net neaiški žuvusio žmogaus lytis.

Įvykio tyrimo jau ėmėsi policija. Tuo tarpu vietos gyventojai kalba, kad sudegusiame pastate rinkdavo benamiai, elektros čia nebuvo.

Apie 23 val. 09 min. gautas pranešimas apie gaisrą Anykščių r., Kavarske. Čia degė gyvenamas namas.

Į gaisro vietą ir šiuo atveju buvo nusiųstos trys autocisternos. Ugniagesiams atvykus nurodytu adresu, vieno aukšto namas degė atvira liepsna, stogas jau buvo sukritęs.

Gesinant gaisrą namo viduje rastas žuvusio vyro kūnas. Vietos gyventojai teigia, kad name gyveno neįgalus vyras. Tad tikėtina, kad jis ir žuvo.

Penktadienio rytą policija pranešė, kad šiame gaisre iš viso žuvo du žmonės. Pasak policijos pranešimo, gaisravietė rastas 1961 m. gimusio vyro kūnas ir nenustatytos tapatybės vyriškio kūnai.

Apie 0 val. 03 min. gaisras lokalizuotas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.