Praėjusios paros eismo įvykiuose sužaloti šeši žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, balandžio 11-ąją, ketvirtadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 6 žmonės, tarp sužeistųjų – nepilnametis keturračio vairuotojas.

Ketvirtadienio eismo įvykiuose nukentėjo šeši žmonės.<br>LKPT nuotr.
Ketvirtadienio eismo įvykiuose nukentėjo šeši žmonės.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 9:21 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą policija užregistravo 50 eismo įvykių, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, vieną tokius įvykį sukėlė neblaivus 26 metų vairuotojas, Šilutėje nesuvaldęs automobilio ir atsitrenkęs į betoninius laiptus.

Prieš pat vidurdienį, apie 11 val. 44 min., Utenos r., kelyje Utena–Pakalniai–Alanta, 54 metų vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldė vairuojamo automobilio „Subaru Legacy Outback“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu sužeistas vairuotojas gydomas ligoninėje.

Popietę, apie 13 val. 40 min., Klaipėdoje, Taikos pr., 28 m. vyras, vairuodamas dviratį, važiuodamas dviračių taku, partrenkė netikėtai į taką įžengusią 53 m. pėsčiąją. Moteris dėl daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninės reanimaciją.

Apie 14 val. 04 min., Marijampolėje, šviesoforu reguliuojamoje Gedimino ir Vasaros gatvių sankryžoje, susidūrė 72 metų moters vairuojamas automobilis „Mitsubishi Carisma“ ir krovininis automobilis „Renault G290“, kurį vairavo 63 m. vyras. Įvykio metu buvo sužeista garbaus amžiaus vairuotoja, moteris pristatyta į ligoninę.

Vėliau, apie 15 val. 00 min., Vilkaviškyje, Žalumynų g., namo kieme keturratį vairavo 9-erių metų vaikas. Berniukas nesuvaldė galingos transporto priemonės ir atsitrenkė į namo sieną. Dėl patirtų sužalojimų vaikas paguldytas į ligoninę stebėjimui.

Apie 21 val. 25 min., Kauno r., krašto kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, 27 m. moteris, vairuodama automobilį „Mercedes Benz E350“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir stabdžiusį automobilį „BMW335i“, kurį vairavo 30-metis vyras. Automobilio „Mercedes Benz E350“ vairuotoja paguldyta į ligoninę.

Vėliau vakare, apie 22 val. 52 min., Šiauliuose, Pramonės ir Metalistų g. sankryžoje, automobilis „Opel Vectra“, iš šalutinio kelio į sankryžą įvažiavo nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Mercedes Benz SL55 AMG“, kurį vairavo 18-metis vaikinas ir su juo susidūrė, o po susidūrimo nevaldomas atsitrenkė į tvorą. Automobilį „Opel Vectra“ vairavęs vyras iš eismo paspruko, palikęs sužeistą neblaivų 33 m. keleivį įvykio vietoje, pastarasis dėl patirtų sužalojimų buvo paguldytas į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad vaikų saugumas priklauso nuo suaugusiųjų sąmoningumo ir atsakingumo. Pareigūnai prašo tėvų prieš leidžiant vaikui naudotis dviračiu, paspirtuku arba kitokia judėjimo priemone, įsitikinti, kad vaikas žino pagrindines saugaus dalyvavimo eisme taisykles, o suteikiama judėjimo priemone naudosis saugiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.