„Uošvės liežuvyje“ užsiliepsnojo automobilis

„Uošvės liežuviu“ šmaikščiai vadinama Kaune Aukštuosius Šančius su Žemaisiais jungiančioje Švenčionių gatvėje užsidegė automobilis. Įvykio nuotrauka bemat atsidūrė ir internete.

 Gaisrinės budėtojo teigimu automobilis buvo greitai užgesintas.<br>Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ narės Mikelskaitės K.-N. nuotr.
 Gaisrinės budėtojo teigimu automobilis buvo greitai užgesintas.<br>Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ narės Mikelskaitės K.-N. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 11:33 AM, atnaujinta Apr 18, 2019, 12:02 PM

Penktadienį, kiek prieš 11 val., feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“, buvo paskelbta nuotrauka su prierašu: „Nusileidus nuo uošvės liežuvio dega mašinos dvi. Nepravažiuojama.“

Tačiau susisiekus su priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnyba buvo patikslinta, jog veikiausiai degė ne du automobiliai, o vienas.

„Degė automobilis. Nuo ko užsidegė – dar negalima tiksliai pasakyti, bet greičiausiai dėl elektros instaliacijos niuansų, nuo ko dažniausiai ir būna. Dabar jau užgesintas, viskas gerai“, – komentavo gaisrinės budėtojas.

Laimė, rimtesnės pagalbos neprireikė ir pirminiais duomenimis nukentėjusių žmonių nėra.

„Ir ko tos uošvės nepridaro“, – feisbuko grupėje šmaikštavo vienas komentatorius. 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.