Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 17 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, balandžio 17-ąją, trečiadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 17 žmonių.

Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 17 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 17 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 9:42 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai, du keleiviai ir vienas pėsčiasis.

Per parą policija užregistravo 68 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, net 8 tokius eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, 2 iš jų – dviratininkai. Trečiadienį viešajame transporte nukrito ir susižalojo 3 keleiviai.

Du nepilnamečiai apie 8 val. 06 min. buvo sužeisti eismo įvykyje Alytuje, Merkinės ir Studentų g. sankryžoje. Automobilį „VW Golf“ vairavusi 32 m. vairuotoja, sankryžoje iš šalutinio kelio sukdama į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Audi A6“, ir su juo susidūrė. Šio eismo įvykio metu buvo sužeisti 3 žmonės – įvykį sukėlusi vairuotoja, kartu važiavusi keleivė, 7-erių metų mergaitė, taip pat sužeistas kitame automobilyje važiavęs keleivis, 11 metų berniukas. Visi sužeistieji paguldyti į ligoninę.

Rytinių spūsčių metu, apie 8 val. 09 min., Kauno m., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 30-metis vyras, vairavęs automobilį „VW Caddy“, važiuodamas antrąja eismo juosta, buvo neatidus, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, ir atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį bei prieš eismo spūstį sustojusį automobilį „Opel Signum“, kuris nuo stipraus nuo smūgio atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Ford Transit“ bei kliudė kelio skiriamąjį atitvarą. Eismo įvykio metu buvo sužeistas automobilį „Opel Signum“ vairavęs 33 metų vyras, kuris buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 8 val. 26 min. Vilniuje, Kauno g., 65 m. vairuotoja susižeidė, vairuojamu automobiliu „Mitsubishi Colt“ atsitrenkusi į priekyje važiavusį troleibusą „Škoda“, moteris iš ligoninės buvo išleista gydytis namuose.

Beveik tuo pačiu metu, apie 8 val. 30 min. Kupiškio r., Šaukliškių k., krašto kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys, 42 m. vyras vairavo automobilį „VW Transporter“ su priekaba, kurioje buvo pakrauta mediena. Atsikabinusi priekaba įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu kitu automobiliu „VW Transporter“, kurį vairavo 36 m. vyras. Po smūgio priekaba nulėkė į šalikelę, o antrasis „VW Transporter“ tapo nevaldomas ir įvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, kliudė saugumo salelėje įrengtus kelio ženklus bei atsitrenkė į priešpriešine eismo juosta važiavusį krovininį automobilį „Mercedes Benz Atego“. Iš įvykio vietos į ligonę buvo išvežti antrajame automobilyje „Vokswagen Transporter“ važiavę vairuotojas ir 32 m. keleivis.

Darbo dienos pabaigoje, apie 17 val. 04 min., Klaipėdos m., Birutės – Rūtų g. sankryžoje iš šalutinio kelio išvažiuojantis automobilis „BMW525“, vairuojamas 47 m. vyro, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio trumpalaikės automobilių nuomos automobilio „Toyota“, kurį vairavo teisės vairuoti neturintis (teisė vairuoti buvo atimta) 23 m. jaunuolis. Susidūrimo metu nukentėjo ir į dėl daugybinių sužalojimų į ligoninės reanimacijos skyrių paguldyta automobilyje „Toyota“ važiavusi keleivė, 20-metė mergina.

Vakare, apie 20 val. 30 min., Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prekybos centro stovėjimo aikštelėje pradedantysis vairuotojas, 18-metis vaikinas, automobiliu „VW Touran“ sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai iš dešinės važiavusio automobilio „VW Golf“, kurį vairavo taip pat pradedančioji 18-metė vairuotoja, ir su juo susidūrė. Jauna vairuotoja įvykio metu buvo sužeista ir po suteiktos medikų pagalbos gydoma namuose.

Vėliau, apie 21 val. 39 min., Vilniuje, Ateities ir Fabijoniškių g., sankryžoje, Vilniuje, Ateities g.- Fabijoniškių g., 46 m. moteris, vairuodama automobilį „Toyota Corolla“, sankryžoje suko į dešinę ir partrenkė per reguliuojamą pėsčiųjų perėją, degant leidžiamam šviesoforo signalui, ėjusį nepilnametį pėsčiąjį, 9-erių metų berniuką. Dėl sumušimų vaikas buvo pristatytas į ligoninę ir po suteiktos medikų pagalbos gydomas namuose.

Vėlai vakare, apie 22 val. 55 min., Panevėžyje, Klaipėdos g., 22 metų vaikinas automobiliu „Porsche Cayenne“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė neblaivų 52 metų vyrą. Neturintis nuolatinės gyvenamosios vietos pėsčiasis, kuriam buvo nustatytas 2,11 prom. girtumas, išleistas iš ligoninės, susiuvus antakio žaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.