Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 7 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, trečiadienį, balandžio 24-ąją, mūsų šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės.

Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo septyni žmonės<br>LKPT nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo septyni žmonės<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 9:26 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, policijoje buvo užregistruoti 63 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 1 įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas.

Ryte, po 9 val., Vilniuje, Laisvės pr., iš kiemo išvažiuojančiu automobiliu buvo partrenktas dviračiu taku važiavęs dviratininkas, tuo pačiu metu Jonavos r., Ragožių k., traktorius užvažiavo ant pėdos pėsčiajam.

Apie 10 val. Prienuose, nelygiareikšmių kelių sankryžoje įvyko susidūrimas dėl važiavimo per sankryžą taisyklių nesilaikymo.

Vidurdienį Utenos r., Atkociškių k., kelyje Kupiškis–Utena, 92 m. senjoras partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį pėsčiąjį.

Popietę, apie 15 val. 24 min., Vilniuje, Vytenio g., elektriniu paspirtuku šaligatviu važiavusi 23 m. mergina atsitrenkė į iš kiemo išvažiuojantį automobilį ir susižeidė.

Taip pat Vilniuje, apie 16 val. 32 min., Antakalnio ir Klinikų g. sankryžoje, automobilis įvažiavo į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui su pritvirtinta žalia rodykle ir nepraleido per sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui važiavusio autobuso ir su juo susidūrė. Susidūrimo metu autobuse nukrito ir susižalojo 52 m. keleivė, kuri paguldyta į ligoninę.

Vakare, taip pat Vilniuje, Seinų g., į kairę sukantis automobilis nepraleido tiesiai važiavusio motociklo, įvykio metu 37 metų motociklo vairuotojas susižalojo.

Lietuvos kelių policijos tarnyba kreipiasi į eisme dalyvaujančius pėsčiuosius – eidami per važiuojamąją kelio dalį, pareigūnai prašo būti atidiems ir dėmesingiems.

Pareigūnai vairuotojų prašo atkreipti dėmesį į eisme dalyvaujančius pėsčiuosius, būti budriems vietose, kur į kelią gali įžengti vaikai, įriedėti paspirtukai arba dviračiai.

Lietuvos kelių policijos pareigūnai linki saugių pavasariškų kelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.