Kaune automobilis partenkė elektriniu paspirtuku važiavusį vyrą

Vienas žmogus nukentėjo šeštadienį Kaune susidūrus elektriniam paspirktukui ir lengvajam automobiliui. Po avarijos paspirtuku važiavęs vyras nuvežtas į ligoninę.

 Kaune automobilis „Audi“ partenkė elektriniu paspirtuku važiavusį vyrą.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Gabrielės V. nuotr.
 Kaune automobilis „Audi“ partenkė elektriniu paspirtuku važiavusį vyrą.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Gabrielės V. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-27 14:47, atnaujinta 2019-04-29 11:30

Incidentas Partizanų g. ir Pramonės pr. sankirtoje įvyko apie 14 val. 48 min. Policijai buvo pranešta, kad automobilis partrenkė paspirtuku važiavusį vyrą.

Pirminiais duomenimis, paspirtuku važiavęs vyras patyrė galvos traumą. Jis nuvežtas į ligoninę.

Pirmadienį Lietuvos kelių policijos tarnyba pranešė, kad paspirtuku važiavęs vyras buvo girtas. Kaip rašoma policijos pranešime, balandžio 27-osios popietę, apie 14 val. 50 min., Kaune, Partizanų ir Pramonės g. sankryžoje, neblaivus 50-metis vyras, kuriam buvo nustatytas 1,76 prom. girtumas, važiuodamas elektriniu paspirtuku, įvažiavo į šviesoforu reguliuojama pėsčiųjų perėją degant draudžiamam raudonam šviesoforo signalui ir susidūrė su automobiliu „Ford Focus“, kuris važiavo per sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui.

Sužeistas elektrinio paspirtuko vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?