Avarija magistralėje Klaipėda–Kaunas: nuo kelio nuvažiavus vilkikui žuvo vairuotojas

Vienas žmogus žuvo sekmadienio vakarą greta Klaipėdos nuo kelio nuvažiavus krovininiam automobiliui. Įvykio vietoje prireikė visų uostamiesčio specialiųjų tarnybų.

 Į avarijos vietą išskubėjo policijos pareigūnai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Į avarijos vietą išskubėjo policijos pareigūnai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2019, 10:59 PM, atnaujinta Apr 28, 2019, 11:08 PM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, sekmadienį apie 21 val. 52 min. gautas pranešimas apie tai, kad automagistralėje Klaipėda – Kaunas (Klaipėdos r., Vėžaičių seniūnija, ties Antkopčio kaimu) nuo kelio nuvažiavo krovininis automobilis, galimai yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos. 

Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Klaipėdos apskrites vyriausiam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad vairuotojas užspaustas nebuvo. Atvykę ugniagesiai jį tik ištraukė iš kabinos, paguldė ant neštuvų ir perdavė medikams. Medikai konstatavo žmogaus mirtį.

Policijos departamentas pranešė, kad automobilis DAF su puspriekabe nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medžius. Per avariją žuvo 1962 m. gimęs vyras.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.