Vilniuje pravažiuojančio traukinio gūsis nupūtė girtą vyrą: mašinistas pagalvojo, kad žmogus žuvo

Vilniaus policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet miesto pakraštyje pravažiuojančio traukinio gūsis nupūtė girtą vyrą. Traukinio mašinas pagalvojo, kad žmogus žuvo, todėl traukinį sustabdė ir apie įvykį pranešė policijai.

Vilniaus pakraštyje pravažiuojančio traukinio gūsis nupūtė girtą vyrą: mašinistas pagalvojo, kad žmogus žuvo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniaus pakraštyje pravažiuojančio traukinio gūsis nupūtė girtą vyrą: mašinistas pagalvojo, kad žmogus žuvo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2019, 5:34 PM, atnaujinta Apr 30, 2019, 5:52 PM

Pranešimą apie nelaimę Vilniaus policija gavo apie 17 val. 24 min. Buvo pranešta, kad Tuputiškių g. esančioje geležinkelio pervažoje traukinys partrenkė žmogų.

Į įvykio vietą nuskubėjo greitosios pagalbos medikai ir policijos patruliai.

Atvykę policijos netrukus išsiaiškino, kad per incidentą niekas nenukentėjo. 

Paaiškėjo, kad girtas vyras geležinkelio pervažą bandė perbėgti prieš pat atvažiuojantį traukinį. Jis spėjo tik per plauką, traukinys pėsčiojo neužkabino. Tačiau pravažiuojančio traukinio vėjo gūsis žmogų nuvertė į griovį.

Tai matęs mašinistas pagalvojo, kad traukinys žmogų partrenkė. Todėl jis sustabdė traukinį ir apie įvykį pranešė policijai.

Atvykę patruliai pėsčiąjį rado gyvą ir sveiką. Tik girtą. Pareigūnai pradėjo su bendrauti ir aiškintis incidento smulkmenas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.