Antradienį šalyje įvyko 14 avarijų: tarp nukentėjusių – 3 nepilnamečiai

Lietuvos kelių policijos pirminiais duomenimis, birželio 11-ąją, antradienį, mūsų šalyje įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Sužeista 16 eismo dalyvių, tarp jų – 3 nepilnamečiai.

Antradienį šalyje įvyko 14 avarijų: tarp nukentėjusių – 3 nepilnamečiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Antradienį šalyje įvyko 14 avarijų: tarp nukentėjusių – 3 nepilnamečiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2019, 10:42 AM

6 atvejai, kai transporto priemonės susidūrė, 2-uose iš jų dalyvavo dviračių vairuotojai. Viename įvykyje (Kauno rajone) nukentėjo 3 žmonės, 2 iš jų keleiviai, kuriems vieneri metai. Pėstieji, pirminiais duomenimis, į įvykius pateko ir juose nukentėjo Vilniuje, Panevėžyje (pėsčiųjų perėjoje), Marijampolėje, Varniuose (Telšių rajone) ir Alytaus rajone. Per parą policijos pareigūnai užregistravo 79 eismo įvykius.

Antradienio naktį (apie 4 val. 23 min.) Plungės rajone, Žernių kaime, kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, 20 metų vaikino vairuojamas automobilis „Nissan Qashqai“ neišvengė susidūrimo su iš kairės pusės staiga į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiu briedžiu.

Įvykio metu nukentėjo 19 metų keleivė, ji išvežta į Klaipėdos ligoninę. Vairuotojas ir dar 3 keleiviai sužeidimų išvengė.

Gyvūnas nugaišo.

Apie 10 val. 31 min. Vilniuje, Fabijoniškių gatvėje, automobilis „Audi 100“, vairuojamas 55 metų vyro, dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į apšvietimo stulpą, kliudė gatvės bortelį, kelio ženklą, toliau važiuodamas įvažiavo į pėsčiųjų taką, kur kliudė pėsčiąją ir dar važiuodamas atsitrenkė į vandentiekio signalinį stulpelį.

Įvykio metu sužeista 36 metų pėsčioji paguldyta į ligoninę.

Apie 11 val. Kauno rajone, Domeikavoje, Vandžiogalos plente, ties Obelų gatve, automobilis „Ford Galaxy“, vairuojamas 31 metų moters, sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešinio eismo juosta tiesiai važiavusio 59 metų vyro vairuojamo automobilio „VW Touran“ ir su juo susidūrė. Per eismo įvykį nukentėjo ir į Kauno klinikas nuvežti šio automobilio vairuotojas ir „Fordo“ du mažamečiai keleiviai, kuriems vieneri metukai.

Pavakarę, 16 val. 35 min., Kuršėnuose, Šiaulių rajone, Kurtuvėnų ir Energetikų gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio dviračiu išvažiavusi nepilnametė susidūrė su automobiliu „VW Caravelle“, kurį vairavo 45 metų vyras.

10 metų mergaitė patyrė įvairius sužeidimus, ji paguldyta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Intensyvios terapijos skyrių.

Popietę Alytaus rajone, Luksnėnų kaime, Parko gatvėje, daugiabučių namų kieme, 33 metų moterį kliudė ir sužeidė automobilis „Peugeot 406“, kurį vairavo 36 metų vyras.

Vakare, 18 val. 12 min., Panevėžyje, Tilvyčio ir Varnėnų gatvių sankryžoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, 58 metų moteris buvo kliudyta automobilio „Audi A4“, kurį vairavo 69-erių vyras.

Po aštuntos vakaro Varniuose (Telšių rajone), S.Daukanto ir Dariaus ir Girėno gatvių sankryžoje, 63 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Frontera“ kliudė pėsčiųjų perėja ėjusią moterį, kuri suklupo važiuojamojoje kelio dalyje.

Nukentėjo 47-erių pėsčioji, ji po įvykio nuvežta į ligoninę.

Prieš šeštą vakaro Klaipėdoje, Vilniaus plente (Jakų žiede), į priekyje važiavusį automobilį „Mercedes-Benz E320 CDI“ atsitrenkė krovininis automobilis „Iveco“, vairuojamas 54 metų vyro. Nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja. Paskirtas ambulatorinis gydymas.

Vakare, 19 val. 35 min., Kaune, T.Masiulio gatvėje, susidūrė dviejų moterų vairuojami automobiliai. Į priekyje važiavusį ir sustojusį „Audi A3“ atsitrenkė 26 metų moters vairuojamas automobilis „Seat Ibiza“.

Į ligoninę nuvežta pirmojo automobilio 23 metų vairuotoja.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo, kad eismo dalyviai neprarastų budrumo dalyvaudami viešajame eisme ir dėkojame kiekvienam, kurie savo drausmingu ir atidžiu elgesiu prisideda prie saugios aplinkos kūrimo šalies keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.