Dėl nelaimės A5 kelyje visiškai sustabdytas eismas jau atidarytas

Antradienį apie 19 val. 14 min. į Marijampolės apskr. VPK buvo gautas pranešimas, kad kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, 77,981 km įvyko įskaitinis eismo įvykis.

Nelaimė kelyje Marijampolė-Suvalkai: abejomis kryptimis uždaromas eismas.<br>G.Bitvinsko asociatyvi  nuotr.
Nelaimė kelyje Marijampolė-Suvalkai: abejomis kryptimis uždaromas eismas.<br>G.Bitvinsko asociatyvi  nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 7:52 PM, atnaujinta Aug 14, 2019, 10:20 AM

Nuvykus įvykio vietą buvo rastos apgadintos transporto priemonės t.y „Vw Passat“ su priekaba „Tauriga“, kurį prieš eismo įvykį galimai vairavo blaivus ir reikiamus dokumentus turintis vyras gim.

1985 m. Bei apgadintas „Skoda Superb“, kurį prieš eismo įvykį vairavo galimai blaivus ir reikiamus dokumentus turintis Latvijos pilietis gim. 1960 m. Po eismo įvykio į VšĮ „Marijampolės ligoninė“ priėmimo skyrių buvo pristatytas „Vw Passat“ vairuotojas, kuriam po medikų apžiūros buvo nustatyti kūno sumušimai, išleistas į namus.

Taip pat į ligoninės priimamąjį buvo pristatyta „Škoda Superb“ keleivė gim. 1961 m., kuriai po medikų apžiūros nustatyta krūtinės ląstos sumušimas ir išleista į namus. Aplinkybės tikslinamos.

Kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai dėl eismo įvykio buvo laikinai uždaromas eismas abejomis kryptimis. Buvo organizuojamas apvažiavimas nuo Lenkijos ties Naujienėle link Kalvarijos, o nuo Marijampolės pro Trakiškius.

Pareigūnai planavo eismą stabdyti iki pusantros valandos, tačiau tik apie 22 val. 20 min. buvo gautas pranešimas, kad eismas A5 kelyje buvo atidarytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.