Antradienį šalyje užfiksuoti 88 eismo įvykiai: 22-ejų vairuotoja partrenkė vilką

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, antradienį, rugsėjo 24 d., policija užregistravo 88 eismo įvykius, 5 įvykiuose dalyvavo neblaivūs eismo dalyviai. Per parą įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių, tarp sužeistųjų 2 nepilnamečiai.

Antradienį šalyje užfiksuoti 88 eismo įvykiai: 22-ejų vairuotoja partrenkė vilką.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Antradienį šalyje užfiksuoti 88 eismo įvykiai: 22-ejų vairuotoja partrenkė vilką.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2019, 10:09 AM

Naktį, Panevėžio r., magistraliniame kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, automobilis užvažiavo ant laukinio gyvūno, staiga į važiuojamąją kelio dalį įbėgusio vilko. Po susidūrimo nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Įvykio metu buvo sužeista 22 metų pradedančioji vairuotoja, vilkas nugaišo.

Anksti ryte, Kaune, Šiaurės prospekto–S.Žukausko žiedinėje sankryžoje, 28 metų vairuotojas nesuvaldė vairuojamo automobilio BMW 328, kuris nuvažiavo nuo kelio, vairuotojas dėl sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

Ryte, magistraliniame kelyje magistraliniai keliai Šiauliai–Palanga, automobilis „Škoda“ kliudė ant kelio sustojusį automobilį „Seat“ ir nuo smūgio apsivertė ant šono, sužeistas vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

10 val. 21 min., Vilniuje, M.K.Paco g., automobilis kliudė į kelią netikėtai įžengusią pėsčiąją. 57 metų moteris gydoma ambulatoriškai.

Pusvalandį po vidurdienio, Pasvalio r., magistraliniame kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga, automobilis „Mercedes Benz Viano“ lenkė į kairę sukantį traktorių ir jį užkabino, po susidūrimo tapo nevaldomas, nuvažiavo nuo kelio į laukus ir apvirto ant šono. Sužeistas automobilio vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

Popietę Vilniuje, Savanorių pr., automobilis „Opel Astra“ iš antros eismo juostos suko į dešinėje esantį kiemą, nepraleido miesto maršrutinio autobuso, važiavusio „A“ juosta ir jį kliudė. Autobuso vairuotojas, siekdamas išvengti susidūrimo, staigiai stabdė ir užvažiavo ant šaligatvio, tuo metu jame nukrito ir susižalojo 40-metė keleivė.

Lengvojo automobilio vairuotojas pasišalino iš eismo įvykio vietos, vėliau atsiradusiam 63 m. vyrui nustatytas 0,44 prom. girtumas.

Apie 14 val. 30 min., Vilniuje, Santariškių g., maršrutinio transporto sustojimo stotelėje „Santariškės“, maršrutinio miesto autobuso vairuotojas galimai kliudė šalia stotelės esančią švieslentę, kurios konstrukcijos dalis užkrito ant šalia autobuso ėjusios 71 m. pėsčiosios.

Vairuotojas nepastebėjo įvykio ir iš vietos išvažiavo, sužalota moteris dėl galvos žaizdos, peties ir rankos sumušimų gydoma ambulatoriškai.

Darbo dienos pabaigoje, Vilniaus r., Rudaminos k., kelyje Vilnius–Lyda, į kairę sukantis automobilis BMW 525 nepraleido tiesiai važiavusio automobilio ir su juo susidūrė, įvykio metu sužeistas pirmajame automobilyje važiavęs 17-metis keleivis, paauglys dėl sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Kiek vėliau, Klaipėdoje, J.Janonio g., į automobilį, išvažiuojantį iš kiemo, atsitrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį įbėgęs 7-erių berniukas, vaikas paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

Vakare, 20 val. 53 min., Klaipėdos r., krašto kelyje Gargždai–Kretinga, 76 metų vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Corolla“ ir atsitrenkė į priekyje važiavusio traktoriaus galinę dalį. Nuo smūgio traktorius apvirto ant šono, jį vairavęs 21 metų vaikinas sužeistas ir gydomas ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.