Trečiadienį šalyje įvyko 75 avarijos: sužalotas 4 metų keleivis

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, trečiadienį, rugsėjo 25 dieną, policija mūsų šalies keliuose užregistravo 75 eismo įvykius. Neblaivūs eismo dalyviai, pirminiais duomenimis, dalyvavo 3 eismo įvykiuose. Per parą įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių, tarp sužeistųjų 4 nepilnamečiai.

Trečiadienį šalyje įvyko 75 avarijos: sužalotas 4 metų keleivis.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Trečiadienį šalyje įvyko 75 avarijos: sužalotas 4 metų keleivis.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2019, 10:15 AM

Ryte, 7 val. 35 min., Kauno r., Garliavoje, automobilis, sukdamas sankryžoje į kairę, susidūrė su 14-mečiu dviratininku, važiavusiu per pėsčiųjų perėją. Paauglys gydomas ambulatoriškai.

Apie 9 val., Vilniuje, Paribio–Pieninės g. sankryžoje, pavėžėjimo paslaugų automobilį vairavęs 52 metų vyras, iš šalutinio kelio įvažiuodamas į sankryžą, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio ir su juo susidūrė. Įvykio metu sužeisti abu vairuotojai ir antrajame automobilyje važiavęs 4 metų keleivis,

Apie 11 val., Marijampolėje, R.Juknevičiaus g., prie mokyklos, 54 metų vyras automobiliu kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį 15-metį berniuką ir iš įvykio vietos pasišalino. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Popietę, 15 val. 30 min., Kaune, Kęstučio g., 82 metų senjoras, vairuodamas automobilį, nesustojo prieš pėsčiųjų perėją, prieš kurią sustojo kitas automobilis, nepraleido per perėją ėjusios pėsčiosios ir ją partrenkė. Sužeista moteris buvo pristatyta į Kauno klinikas.

Darbo dienos pabaigoje, 17 val., Kaune, V.Krėvės pr. sankryžoje su Pasimatymo akligatviu, lengvasis automobilis apvažiuodamas miesto maršrutinį autobusą, staiga stabdė ir suko į dešinę, dėl ko autobuso vairuotojas vengdamas susidūrimo buvo priverstas staigiai stabdyti ir tuo metu autobuso salone nukrito ir susižalojo 78 metų keleivė, kuri dėl daugybinių sumušimų buvo pristatyta į Kauno llinikas.

Įvykį sukėlęs automobilis iš vietos išvažiavo, dėl įvykio policija pradėjo tyrimą.

17 val. 30 min., Prienų r., Pašventupio k., Jungtinėje Karalystėje įregistruotas automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu kitu automobiliu, kuriame važiavo 4 žmonės. Susidūrimo metu sužeistas antrojo automobilio vairuotojas ir du kartu važiavę keleiviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.