Vilniuje į ligoninę atvyko nepilnamečiai: paaiškino, kad nukentėjo apvirtus automobiliui

Neeilinis įvykis vienoje iš Vilniaus ligoninių. Į gydymo įstaigą atvykę trys sužaloti nepilnamečiai pranešė, kad jie nukentėjo apsivertus automobiliui.

Vilniuje į ligoninę atvyko nepilnamečiai: paaiškino, kad nukentėjo apvirtus automobiliui.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje į ligoninę atvyko nepilnamečiai: paaiškino, kad nukentėjo apvirtus automobiliui.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2019, 9:41 AM, atnaujinta Oct 7, 2019, 12:37 PM

Sekmadienį, 20 val. 20 min., Vilniaus apskrities VPK gavo pranešimą iš Vilniaus Santaros ligoninės vaikų skyriaus slaugytojos, apie 19 val. 16 min., į ligoninę dėl įvairių kūno sužalojimų kreipėsi dvi nepilnametės (gimusios 2006 m. ir 2003 m.) ir nepilnametis (gimęs 2002 m.), kurie paaiškino, kad tą pačią dieną apie 18 val. 30 min. Vilniaus rajone, Paberžės seniūnijoje, Visalaukės kaime, susižalojo besiverčiant automobiliui.

Paaugliai sakė, kad patys buvo tos transporto priemonės keleiviai.

13 ir 16 metų seserys po apžiūros išleistos gydytis ambulatoriškai. Joms nustatyti galvos sumušimai. 17-metis vaikinas dėl dešinio žastikaulio lūžių paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Kaip portalui lrytas.lt komentavo Vilniaus apskrities VPK atstovė Julija Samorokovskaja, apie avariją policijai nebuvo pranešta.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.