Molėtų r. narai iš ežero traukė skenduolį

Molėtų gelbėjimo tarnybos pirmadienį pranešė apie Graužinių kaime įvykusią nelaimę. Buvo pranešta apie Švento ežere nuskendusį žmogų.

Skenduolis Švento ežere.<br>Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Skenduolis Švento ežere.<br>Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2019, 5:56 PM

Lapkričio 11 dienos pavakarę, Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai iš Skubios pagalbos centro gavo pranešimą, kad Švento ežere, Graužinių kaimo teritorijoje, (Joniškio seniūnija) nuskendo žmogus.

Atvykus prie ežero buvę gyventojai ir nuskendusio artimieji nurodė, kurioje vietoje pastebėta valtis ir nuskendęs pilietis. Gelbėtojai greitai rado nuskendusį pilietį ir kūną parplukdė į krantą. Buvo išaiškinta, jog skenduolis – 1959 metais gimęs Vilniaus miesto gyventojas, laisvalaikiu atvykstantis į sodybą Graužinių kaime.

Tai antra nelaimė Molėtų rajone šiais metais vandenyje.

Ugniagesiai gelbėtojai perspėja žvejus būti labai atsargiais ir imtis visų saugumo priemonių, į valtį lipti tik apsivilkus gelbėjimo liemenę, nevartoti alkholinių gerimų žvejojant. Nepagalvojimas apie savisaugą prišaukia skaudžias nelaimes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.