Unikalus vaizdo įrašas atskleidė, kaip Šilutėje įvyko avarija, per kurią buvo sužalotas vaikas

Unikalus vaizdo įrašas, ketvirtadienį paviešintas internete, atskleidė, kaip sekmadienį Šilutėje įvyko avarija, per kurią buvo sužalotas 7 metų berniukas. Nors nelaimės kaltininkas ir buvo žinomas iš karto po avarijos, vaizdo parodė, kad į kitą automobilį jo mašina rėžėsi net nepristabdžiusi.

 Unikalus vaizdo įrašas atskleidė, kaip Šilutėje įvyko avariją, per kurią buvo sužalotas vaikas.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Unikalus vaizdo įrašas atskleidė, kaip Šilutėje įvyko avariją, per kurią buvo sužalotas vaikas.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2019, 2:13 PM, atnaujinta Nov 21, 2019, 2:24 PM

Avarijos vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino „Reidas TV“. Jame matosi, kaip T formos sankryžoje iš šalutinio kelio dideliu greičiu išlėkęs automobilis rėžėsi į pagrindiniu keliu važiavusios mašinos šoną.

Iš vaizdo įrašo nesusidaro įspūdis, kad avarijos kaltininkas būtų bandęs stabdyti savo mašiną ar sankryžoje planuotų pasukti į kurią nors pusę.

„Labas rytas, Šilute. „Reidas TV“ gavo unikalią medžiagą apie žiaurią avariją, kuri įvyko sekmadienį Šilutėje.

Tauragės apskrities VPK komisariato įvykių suvestinėje rašoma, kad tądien, 16 val. 21 min., T formos Smėlyno g. ir Klaipėdos g. sankryžoje susidūrė iš šalutinio kelio atlėkęs „Citroen Xsara“, vair. 1940 gim. ir „Audi A4“, vair. 1996 m. vaikino.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, nes per avariją sužalotas 7-metis „Audi“ keleivis išvežtas į ligoninę.

Abu vairuotojai buvo blaivūs ir per avariją nenukentėjo.

Iki galo žiūrėti filmą verta, nes tikrai nesuprantama, kodėl prieš T sankryžą, 79-ų metų vairuotojas dar padidino greitį. Gal sumaišė pedalus. Gal“, - rašoma „Reidas TV“ įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.