Ugniagesiams Kaune teko gelbėti bunkeryje įstrigusius tris latvius

Penktadienio pavakarę ugniagesiams teko gelbėti Kaune, įmonės kiemo bunkeryje, neaiškiomis aplinkybėmis įstrigusius tris latvius.

Asociatyvi nuotr.<br>M.Patašiaus nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-23 10:41, atnaujinta 2019-11-23 11:51

Penktadienį, 16 val. 31 min., buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Kaunakiemio gatvėje, įmonės „Pergalė“ kieme žmonės įlipo į bunkerį ir negali išlipti, nes uždarytos ir užvirintos grotelės.

Atvykę ugniagesiai panaudojo diskinį pjūklą, nupjovė bunkerio groteles ir išlaisvino 3 Latvijos piliečius (tapatybės nustatinėjamos).

Išgelbėti vyrai medikų pagalbos atsisakė.

Portalo lrytas.lt žurnalistams „Pergalės“ koncerno direktorė Kristina Zikienė sakė, kad įmonės teritorijos kieme yra nuo sovietmečio įrengtas vandens rezervuaras, kurio reikia gamykloje vykdomai veiklai.

„Rezervuaras yra beveik dviejų metrų gylio, bet jame esantis vanduo gali siekti tik žmogaus juosmenį“, – pasakojo K.Zikienė.

Rezervuaras buvo uždengtas grotomis.

Bendrovės vadovė sakė, kad gali būti, jog smalsūs žmonės kažkokį įėjimą į koncerno teritoriją rado iš greta esančio Karaliaus Mindaugo prospekto ir per ten pateko iki vandens rezervuaro, bet išėjimo atgal neberado.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.