Didelė avarija Alytaus r.: pranešama apie prispaustus ir sužeistus žmones

Visos Alytaus rajono specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie du susidūrusius automobilius. Pasak pranešimo, per avariją nukentėjo žmonės, buvo prispaustų.

Didelė avarija Alytaus r.: pranešama apie prispaustus ir sužeistus žmones.<br> Facebook/Kur stovi policija Alytuje/Remigijaus B. nuotr.
Didelė avarija Alytaus r.: pranešama apie prispaustus ir sužeistus žmones.<br> Facebook/Kur stovi policija Alytuje/Remigijaus B. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-29 14:08, atnaujinta 2019-11-29 14:34

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 13 val. 47 min. gautas pranešimas apie tai, kad Alytaus r., kelyje Krosna-Simnas, ties Kavalčiukų kaimu, susidūrė du lengvieji automobiliai. Yra prispaustų ir sužeistų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Alytaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota greitosios pagalbos medikams, Alytaus apskrities vyriausiąjam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad, pirminiais duomenimis, susidūrė automobiliai „Mercedes-Benz“ ir „Opel“.

Per susidūrimą nukentėjo trys žmonės. Vienas jų buvo prispaustas. Nukentėjelį, pasinaudoję specialia gelbėjimo įranga, iš metalo laužo virtusio automobilio išlaisvino ugniagesiai. Jis sąmonės nebuvo praradęs. 

Visais sužeistaisiais rūpinasi medikai.

Avarija įvyko staigiame posūkyje. Po smūgio vienas automobilis atsidūrė griovyje.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.