Sunkvežimis Vilniuje taranavo pasieniečius, lydinčius saviizoliacijoje esančių žmonių automobilį

Vilniuje sunkvežimis trenkėsi į tarnybinio pasieniečių automobilio galą. Pasieniečiai lydėjo saviizoliacijoje esančius žmones iš vieno viešbučio į kitą. Nuo smūgio pasieniečių visureigis rėžėsi į lydimą automobilį „Mazda“.

 Sunkvežimis Vilniuje taranavo pasieniečius, lydinčius saviizoliacijoje esančių žmonių automobilį.<br> Facebook/Andrejaus G. nuotr.
 Sunkvežimis Vilniuje taranavo pasieniečius, lydinčius saviizoliacijoje esančių žmonių automobilį.<br> Facebook/Andrejaus G. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2020, 12:26 PM, atnaujinta Apr 2, 2020, 7:46 PM

Pranešimas apie šią neįprastą avariją, įvykusią Tūkstantmečio g., Vilniaus policijoje gautas apie 11 val. 04 min. Buvo pranešta, kad sunkvežimis MAN taranavo pasieniečių visureigį „Mitsubishi“. 

Vilniaus policijoje lrytas.lt sužinojo, kad žmonės per avariją nenukentėjo, o taranuotas pasieniečių automobilis dar trenkėsi į priekyje važiavusį automobilį „Mazda“.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Rokas Pukinskas lrytas.lt sakė, kad taranuotas visureigis „Mitsubishi“ priklauso Vilniaus pasienio rinktinei. O per avariją nukentėjusiu automobilio „Mazda“ važiavo saviizoliacijoje esantys žmonės.

„Pasieniečiai lydėjo saviizoliacijoje esančius žmones iš Rodūnės kelio, kur įsikūręs oro uostas, į viešbutį Pilaitėje, kur jie turėtų praleisti saviizoliacijos laiką. Pakeliui visi pateko į avariją“, - sakė R.Pukinskas.

Duomenų apie avarijoje nukentėjusius žmones negauta.

Aiškintis įvykio aplinkybių į avarijos vietą nuvažiavo Vilniaus policijos patrulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.