Nusižudyti bandžiusį vyrą išgelbėjo pro langą įsibrovę ugniagesiai

Vėlų balandžio 7-osios vakarą Šiaulių apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyrių pasiekė žinia, kad viename Šiaulių pietinio mikrorajono butų dėl suicidinių nuotaikų kilo pavojus žmogaus gyvybei. Po šios naujienos ant kojų sukeltos visos tarnybos.

Ugniagesiai išdaužę langą pateko į buto vidų.<br>Vaizdo įrašo stop kadras.
Ugniagesiai išdaužę langą pateko į buto vidų.<br>Vaizdo įrašo stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-09 10:06, atnaujinta 2020-04-09 12:25

Patruliai akimirksniu atskubėjo prie nurodyto daugiabučio namo, tačiau patekti į antrame namo aukšte esantį butą, kuriame buvo atimti gyvybę sau suplanavęs 39 metų vyras, jiems nepavyko – durys buvo užrakintos, o spynoje paliktas raktas.

Iškvietę į pagalbą ugniagesius – gelbėtojus, patruliai išbėgo lauk ir pažvelgę pro nurodyto buto balkono langą pastebėjo vyrą gulintį ant grindų.

Pareigūnams į pagalbą žaibo greičiu atskrieję ugniagesiai-gelbėtojai kopėčiomis pasiekė įstiklinto balkono langus ir, išdauždami juos bei balkono durų langą, sudarė sąlygas patekti patruliams į butą. Vienas pareigūnas puolė gaivinti savižudybę realizavusį vyrą, o kitas pareigūnas iš vidaus atidarė buto duris ir įleido koridoriuje stovėjusios greitosios medicinos pagalbos darbuotojus, kurie perėmė vyro gaivinimą.

Operatyvus ir darnus specialiųjų tarnybų darbas dėl asmeninio gyvenimo nesėkmių prieš save ranką pakėlusį vyrą sugrąžino į gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.