Kauno policija beteisį 16-metį įtaria sukėlus avariją, per kurią buvo sužeistas žmogus

Kauno policija įtaria, kad beteisis 16-metis galėjo sukelti avariją, per kurią nukentėjo žmogus. Maža to, policija mano, kad nepilnametis galėjo būti neblaivus.

Kauno policija įtaria, kad beteisis 16-metis galėjo sukelti avariją, per kurią nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kauno policija įtaria, kad beteisis 16-metis galėjo sukelti avariją, per kurią nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2020, 10:45 AM, atnaujinta Apr 16, 2020, 10:59 AM

Šiuos Kauno policijos įtarimus atskleidė Lietuvos kelių policijos tarnyba, ketvirtadienio rytą pranešusi apie avariją Šančiuose. Kaip rašoma pranešime, trečiadienį po vidurdienio, lyjant, Kaune, Piliečių gatvėje, tiesiame ruože į pakelės medį atsitrenkė automobilis „Opel Astra“, vairuotojas pasišalino.

Per avariją nukentėjo 50-metis metų keleivis.

Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo neturintis teisės vairuoti 16-metis paauglys, jis galbūt buvo neblaivus.

Tuo tarpu po kiek laiko apie šią avariją pranešusi Kauno policija informavo, kad nepilnametis paspruko iš įvykio vietos, tačiau buvo sulaikytas. 

„Nepilnamečiui (gim. 2003 m.) nustatytas 0,58 prom. girtumas. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatytas automobilio keleivis (gim. 1970 m.)“, - pranešė Kauno policija.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.