Antradienį šalies keliuose užregistruoti 32 eismo įvykiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, antradienį policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 32 eismo įvykius.

Pirminiais duomenimis, trys avarijos įvyko dėl girtų vairuotojų kaltės.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pirminiais duomenimis, trys avarijos įvyko dėl girtų vairuotojų kaltės.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2020, 10:34 AM

Įvyko 13 atvejų, kai transporto priemonės susidūrė, 7 kiti įvykiai, tarp jų – 4, kai atsitrenkta į stovinčią transporto priemonę, 6 atvejai – neišvengta susidūrimų su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiais gyvūnais, 2 įvykiai – nesuvaldytos transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio. Pirminiais duomenimis, dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvyko 3 eismo įvykiai.

Viename iš įvykių nukentėjo 2 žmonės. Ryte, prieš 9 val., Vilniuje, Oslo gatvėje, krovininis automobilis „Renault Master“ (iki 3,5 t) tiesioje įkalnėje atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį traktorių „Manitou MT 1436“. Nukentėjo abiejų transporto priemonių vairuotojai, 46-erių ir 34-erių vyrai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo eismo dalyvių kelyje elgtis atsakingai, saugoti ne tik save save, bet ir rūpintis kitais, dalyvaujančiais viešajame eisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.