Avarija Ukmergės r.: susidūrė lengvasis automobilis ir sunkvežimis

Gavus pranešimą apie avariją Ukmergės rajone, į įvykio vietą suskubo vykti medikai ir pareigūnai – eismo įvykio metu nukentėjo moteris.

Moteris kraujuoja.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Moteris kraujuoja.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2020, 2:11 PM, atnaujinta May 8, 2020, 2:26 PM

Ketvirtadienį, 13 val. 43 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Ukmergės rajone, Veprių seniūnijoje, šalia Pageležių kaimo, kelyje Jonava-Ukmergė susidūrė krovininis automobilis „Volvo“ ir lengvasis automobilis „Toyota“, kuriame nukentėjo žmogus.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Kaip portalą lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK atstovė Julija Samorokovskaja, avarija įvyko 500 metrų iki Pageležių kaimo. 

Pirmine informacija, 35-erių moteris sužalota – kraujuoja.

Kaip vėliau patikslino policijos atstovė, medikai apžiūrėję lengvojo automobilio vairuotoją ir keleivę išsivežė į ligoninę. Tačiau teigiama, kad abi moterys stipriai nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.