Ketvirtadienį šalyje užregistruoti 64 eismo įvykiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį, policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 64 eismo įvykius. Žmonės nukentėjo 5-iuose iš jų.

Užregistruoti 64 eismo įvykiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Užregistruoti 64 eismo įvykiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-08 10:41

Į eismo įvykius pateko mažametis berniukas, važiavęs dviračiu, taip pat motociklo vairuotojas, pėsčiasis. Pirminiais duomenimis, Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje – 4 eismo įvykiai.

Prieš 8 val. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje, 68 metų vyras, vairuodamas „VW“ markės automobilį, lenkė į kairę (degalinės teritoriją) sukusį automobilį „VW Golf“, vairuojamą 42-ejų moters, neišvengė susidūrimo, kliudė stulpelį ir užvažiavo ant žolės. Nukentėjo šio automobilio 59 metų keleivė. Moteris buvo nuvežta į ligoninę.

Po 9 val. Šiaulių rajone, Pašvinės kaime, kelyje Bubiai–Ramučiai, 59 metų vyras automobiliu „Toyota RAV4“, bandydamas lenkti priekyje važiavusį automobilį, pamatė priešpriešiais atvažiuojantį kitą automobilį ir, grįždamas į savo juostą, nesuvaldė „Toyotos“, tiesiame ruože kliudė kelio stulpelį ir nuvažiavo nuo kelio. Sužeidimus patyręs vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Pavakarę Kaune, Sąjungos aikštėje, automobilis „Škoda Ocatvia“, vairuojamas 57 metų vyro, kliudė į važiuojamąją dalį jam iš dešinės įvažiavusį dviratį, kuriuo važiavo 9 metų berniukas. Per eismo įvykį nukentėjęs vaikas greitosios medicinos pagalbos automobiliu pristatytas į ligoninę.

Apie pusę septintos vakaro Vilniuje, Žaliųjų Ežerų gatvėje, susidūrė motociklas „Suzuki“ ir automobilis „Mercedes-Benz S 320CDI“, vairuojamas 36 metų vyro. Nukentėjo 21 metų vaikinas, vairavęs motociklą.

Po 23 val. Panevėžyje, Parko gatvėje, apšviestame ruože, pirminiais duomenimis, nenustatytas automobilis partrenkė per važiuojamąją kelio dalį (ne pėsčiųjų perėja) ėjusį 26 metų vyrą (jam nustatytas 0,68 promilės neblaivumas). Nukentėjusysis pristatytas į ligoninę.

Policija prašo eismo dalyvių kelyje elgtis atsakingai, saugoti ne tik save, bet ir kitus. Suaugusieji raginami pasirūpinti nepilnamečių saugiu dalyvavimu eisme, priminti jiems pagrindinius saugaus elgesio kelyje aspektus ir ugdyti atsakingumo jausmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.