Tvenkinyje greta Vilniaus rastas 10 dienų ieškotos moters kūnas

Vilniaus ugniagesiai greta sostinės esančiame tvenkinyje aptiko nuo gegužės 1-osios ieškotos moters kūną.

Vilniaus ugniagesiai greta sostinės esančiame tvenkinyje aptiko nuo gegužės 1-osios ieškotos moters kūną.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vilniaus ugniagesiai greta sostinės esančiame tvenkinyje aptiko nuo gegužės 1-osios ieškotos moters kūną.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2020, 3:13 PM, atnaujinta May 12, 2020, 8:50 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities VPK, apie 12 val. 23 min. ugniagesiai informavo policiją, kad Keturiasdešimt Totorių kaimo tvenkinyje buvo rastas ir į krantą ištrauktas moters kūnas. Moters (gimusi 1971 m.) ugniagesiai jau kurį laiką ieškojo kaip dingusios be žinios.

Pirminiais duomenimis, moteris dingo gegužės 1 d. Po kurį laiką trukusios nesėkmingos paieškos buvo iškelta versija, kad ji galėjo nuskęsti. Todėl buvo paprašyta ugniagesių pagalbos.

Pirmadienį moters kūnas buvo surastas, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Kaip rašoma laisvojoje enciklopedijoje wikipedia.org, šis į pietus nuo Keturiasdešimt Totorių kaimo esantis tvenkinys buvo įrengtas 1975 m. Tvenkinys sudarytas užtvenkus Asdrės upę (Vokės intakas). Tvenkinio ilgis – 2,43 km, plotis – iki 0,3 km, krantai gana aukšti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.