Išaugo girto vairuotojo sukeltos tragiškos avarijos Jonavos r. aukų skaičius – ligoninėje mirė keleivis

Ligoninėje mirus 54-erių metų vyrui, iki trijų išaugo tragiškos avarijos, kurią prieš dešimt dienų sukėlė girtas vairuotojas, aukų skaičius. Du automobilio keleiviai tąkart žuvo iš karto apsivertus visureigiui.

Išaugo girto vairuotojo sukeltos tragiškos avarijos Jonavos r. aukų skaičius – ligoninėje mirė keleivis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Išaugo girto vairuotojo sukeltos tragiškos avarijos Jonavos r. aukų skaičius – ligoninėje mirė keleivis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 11:48 AM, atnaujinta May 13, 2020, 12:00 PM

Apie ligoninėje mirusį 54-erių metų vyrą trečiadienio rytą pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba. Pasak policijos pranešimo, vyras mirė gegužės 12 d. 

Kaip jau skelbė lrytas.lt, gegužės 2-osios, avarija-zuvo-du-vyrai-14739236/"="">avarija-zuvo-du-vyrai-14739236/"" target="_blank">šeštadienio, pavakarę (apie 17 val. 12 min.), kelyje Išorai–Užusaliai–Būdos, žvyrkelio vingyje į dešinę, automobilio „Land Rover Freelander“ nesuvaldė 57 metų vyras. Automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per avariją iš karto žuvo 59-erių metų moteris ir 52-ejų metų vyras. Tuo tarpu dar vienas automobilio keleivis buvo sunkiai sužalotas ir paguldytas į ligoninę. Deja, jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Nukentėjo ir automobilio vairuotojas. Pirminiais duomenimis, jis buvo girtas. Į alkotesterį vyras įpūtė 2,22 prom.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.