Marijampolėje susidūrę automobiliai dar kliudė per perėją ėjusią moterį

Net keturi žmonės buvo nesunkiai sužaloti ketvirtadienį Marijampolėje susidūrus dviem automobiliams. Susidūrę automobiliai dar kliudė per perėją ėjusią moterį.

Marijampolėje susidūrus automobiliams sužeista ir pėsčioji.<br>Policijos nuotr.
Marijampolėje susidūrus automobiliams sužeista ir pėsčioji.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2020, 9:23 AM, atnaujinta May 15, 2020, 3:36 PM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, gegužės 14 d. apie 12 val. 29 min. gautas pranešimas, kad Marijampolėje, V.Kudirkos g., automobilis „Audi A6“, vairuojamas marijampoliečio (gim. 1982 m.), susidūrė su automobiliu „Citroen Xsara“, vairuojamu marijampoliečio (gim. 1937 m.).

Įvykio metu automobilis „Audi A6“ kliudė pėsčiųjų perėja ėjusią moterį (gimimusi 1980 m.). Iš įvykio vietos į Marijampolės ligoninę kreipėsi pėsčioji, „Audi A6“ vairuotojas ir „Citroen Xsara“ vairuotojas bei jo keleivė (gimusi 1937 m.).

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko, kai automobilio „Audi A6“ vairuotojas, pamatęs perėja einančią moterį, stabtelėjo praleisti ją.

Iš paskos „Audi“ važiuojantis garbaus amžiaus „Citroen“ vairuotojas, matyt, nepastebėjo pėsčiosios, dėl kurios ties perėja sustojo „Audi“, ir trenkėsi pastarajam į galinę dalį. Nuo smūgio į priekį šoktelėjęs „Audi“ kliudė moterį.

Šioje perėjoje, esančioje judrioje V.Kudirkos gatvėje, šalia didelio prekybos centro, nebe pirmą kartą partrenkiami pėstieji.

Visi asmenys po medikų apžiūros išleisti į namus.

Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.