Trečiadienį šalies keliuose užfiksuoti 57 eismo įvykiai: nukentėjo nepilnametis

Liepos 15 dieną, trečiadienį, pirminiais duomenimis, 13-oje eismo įvykių sužeista 15 žmonių, daugiausia – vairuotojų, nukentėjo 1 nepilnametis keleivis.

Užfiksuoti 57 eismo įvykiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Užfiksuoti 57 eismo įvykiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-16 11:56

Užregistruoti 6 atvejai – transporto priemonių susidūrimai, 3 įvykiai – nuvažiavimai nuo kelio, nukentėjo 3 pėstieji, vienas jų - pėsčiųjų perėjoje. Taip pat elektriniu paspirtuku per pėsčiųjų perėją važiavęs vyras. Į eismo įvykius pateko 2 motociklų, mopedo ir traktoriaus vairuotojai. 2-uose įvykiuose (Kelmės ir Plungės rajonuose) sužeista po 2 žmones (29 ir 59 metų vairuotojai, 22-ejų ir 59 metų keleiviai).

Pirminiais duomenimis, Kaune ir Klaipėdoje – po 2 įvykius, Panevėžyje ir Palangoje – po 1. Per parą policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 57 eismo įvykius.

Naktį, apie 1 val., Rietavo savivaldybėje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, pirminiais duomenimis, tiesiame ruože į kelią įbėgus lapei, vengdamas susidūrimo, vairuojamo automobilio BMW 320I nesuvaldė 18 metų vaikinas. Automobilis atitrenkė į atitvarus ir, nuvažiavęs nuo kelio, vertėsi. Nukentėjo 16 metų keleivė. Kita nepilnametė keleivė (17 metų), kaip ir vairuotojas, pirminiais duomenimis, nesužeisti.

Ryte, po 7 val., Klaipėdoje, Debreceno gatvės ir Šilutės plento sankryžoje, automobilis „Audi A4“, vairuojamas 31 metų moters, persirikiuodamas į trečiąją eismo juostą, partrenkė per pėsčiųjų perėją, degant žaliam šviesoforo signalui, ėjusį pėsčiąjį. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas 56 metų vyras.

Apie 10 val. 30 min., Kupiškio rajone, Šimonių miestelyje, žmogus, eidamas šaligatviu, griuvo atbulas ir užvirto ant važiavusio automobilio „VW Golf“, vairuojamo 84 metų vyro, priekio. Nukentėjo 66 metų pėsčiasis, jam nustatytas 0,78 promilės neblaivumas.

Prieš 15 val., uostamiestyje, H.Manto gatvėje, sprogus maršrutinio autobuso, vairuojamo 58 metų vyro, dešinės pusės galinei rato padangai, atplyšusi detalė atsitrenkė į šaligatviu ėjusią moterį ir dar trenkėsi bei išdaužė vitrinos stiklą. Įvykio metu nukentėjo ir į ligoninę nuvežta 40 metų pėsčioji, Haičio Respublikos pilietė.

Vidurdienį, Tauragės rajone, Batakių miestelyje, mopedu „Keeway“ važiuodamas 49 metų vyras, tiesioje nuokalnėje suko į kairę, jo nesuvaldė ir apvirto. Jis, pirminiais duomenimis, susižeidė koją.

Vakare, po 22 val., Panevėžyje, Klaipėdos ir Žvaigždžių gatvių sankryžoje, 24 metų vaikino vairuojamas automobilis BMW 535 kliudė per pėsčiųjų perėją elektriniu paspirtuku, degant draudžiamajam šviesoforo signalui, važiavusį vyrą, kuris ir nukentėjo. 26 metų vyriškiui nustatytas 1,07 promilės neblaivumas.

18 val., Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Alytus–Simnas–Kalvarija, į priekyje važiavusio traktoriaus „John Deere“ priekabą atsitrenkė krovininis automobilis „Volvo FH“, vairuojamas 29 metų vyro. Nuo smūgio traktorius apvirto važiuojamojoje kelio dalyje, priekaba nuvirto į laukus, o vilkikas atsitrenkė į kelio atitvarus. Per eismo įvykį nukentėjo traktorių vairavęs 22 metų vaikinas (teisę vairuoti jis turi).

Po 21 val., Palangoje, Klaipėdos plento ir Bangų gatvės sankryžoje, į kairėn sukusį automobilį „VW LT28“, vairuojamą 48 metų vyro, atsitrenkė, degant geltonam šviesoforo signalui, motociklas „Harley Davidson“. Sužeistas šios transporto priemonės 43 metų vairuotojas. Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę.

Prieš vidurnaktį, Kaune, Vydūno alėjoje, 27 metų vyro vairuojamas automobilis BMW 320D suko į kairę ir nepraleido priešpriešiais važiavusio motociklo „Kawasaki“. Susidūrimo metu nukentėjo ir į ligoninę paguldytas dviratę transporto priemonę vairavęs 24 metų vaikinas. Išsiaiškinta, kad nukentėjęs motociklininkas teisės vairuoti neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.