Keistas 2 vairuotojų ir vieno keleivio konfliktas Vilniaus centre: prireikė policijos ir medikų

Vilniaus policija aiškinasi keistą dviejų vairuotojų ir vieno keleivio konfliktą sostinės centre. Per incidentą prireikė ne tik pareigūnų, bet ir medikų.

 Keistas vairuotojų ir keleivio konfliktas Vilniaus centre.<br> Stop kadras iš „Reidas TV“ filmuotos medžiagos
 Keistas vairuotojų ir keleivio konfliktas Vilniaus centre.<br> Stop kadras iš „Reidas TV“ filmuotos medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-17 14:25, atnaujinta 2020-11-17 14:44

Antradienį apie 11 val. 51 min. Vilniaus policijai buvo pranešta, kad A.Goštauto g. ir Vašingtono aikštės sankirtoje automobilis „Renault“ partrenkė ir pervažiavo vyrą. Šis šaukia, sąmonės neprarado.

Į nurodytą vietą nuskubėjo policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Atvykę pareigūnai iš tiesų rado gulintį ir šaukiantį vyrą (gim. 1988 m.), jam iš karto puolė padėti medikai.

„Renault“ vairuotojas (gim. 1958 m.) pasakojo, kad jam važiuojant A.Goštauto g., ties sankirta su Vašingtono aikšte, greta sustojo automobilis „Toyota“, iš kurio išlipęs keleivis rankomis įsirėmė į „Renault“ variklio dangtį. Automobilio vairuotojas tvirtina išsigandęs ir netyčia atleidęs sankabos pedalą. „Renault“ pajudėjo ir partrenkė vyrą.

Tuo tarpu pasakojime dalyvavusio automobilio „Toyota“ vairuotojas (gim. 1972 m.) pareigūnams sakė, kad A.Goštauto g. „Renault“ veidrodėliu kliudė jo veidrodėlį ir nuvažiavo. „Toyota“ ekipažas nusivijo bėglį ir pavijus, keleivis iššoko jo stabdyti, bet buvo parblokštas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ jau atsirado ir šio konflikto vaizdo medžiaga. Ją paviešino „Reidas TV“. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad konflikto metu neapseita ir be pasistumdymų.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi incidento smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.