Praėjusios paros avarijose žuvo 2 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad gruodžio 7 dieną, pirmadienį, pirminiais duomenimis, žmonės, visi pėstieji, nukentėjo 4-iuose eismo įvykiuose, iš jų 3 – tamsiuoju paros metu. Jie įvyko Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Radviliškyje. Pėsčiųjų perėjose – 2 įvykiai: 70 metų vyras žuvo, 78-erių moteris mirė ligoninėje.

 Praėjusios paros avarijose žuvo 2 žmonės.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo 2 žmonės.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-08 10:50, atnaujinta 2020-12-08 10:52

Popietę, po antros, Klaipėdoje, Liepojos gatvėje, 53 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Touareg“ ir važiuodamas antrąja eismo juosta, pirminiais duomenimis, nepastebėjo iš kairės į pėsčiųjų perėją įžengusios moters ir ją partrenkė. Dėl patirtų sužeidimų senjorė, 78-erių moteris, po keleto valandų ligoninėje mirė.

Po ketvirtos po pietų, Radviliškyje, Šiaulių gatvėje, automobilis „VW Golf“, vairuojamas 32 metų Baltarusijos Respublikos piliečio, partrenkė ir mirtinai sužalojo, pirminiais duomenimis, degant draudžiamajam šviesoforo signalui, į pėsčiųjų perėją staiga įėjusį 70 metų vyrą.

Keletas minučių iki šeštos vakaro, Kaune, Ašigalio gatvėje, automobilis „Ford Galaxy“, vairuojamas 70 metų vyro, parbloškė ir sužeidė iš dešinės netikėtai į važiuojamąją kelio dalį įėjusį pėsčiąjį. 31 metų vyras nuvežtas į ligoninę.

Apie pusę dešimtos vakaro, Panevėžyje, Marijonų gatvėje, apšviestame ruože, atbulas važiuodamas nenustatytas automobilis kliudė ir sužeidė 68 metų pėsčiąją.

Per parą, pirminiais duomenimis, 32 eismo įvykiai, tarp jų – 8, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais. Šie įvykiai įvyko Plungėje, Rietavo savivaldybėje, Kaišiadorių, Prienų, Skuodo, Šakių, Utenos ir Zarasų rajonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.