Vairuodamas automobilį Vilniaus pakraštyje staiga mirė vyras „VW Golf“ trenkėsi į atitvarus

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes nelaimės, kuomet vairuodamas automobilį staiga mirė vyras. Automobilis „VW Golf“ trenkėsi į atitvarus. Kartu važiavusi vairuotojo žmona nenukentėjo.

Vairuodamas automobilį Vilniaus pakraštyje staiga mirė vyras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vairuodamas automobilį Vilniaus pakraštyje staiga mirė vyras.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2020, 8:51 AM, atnaujinta Dec 15, 2020, 9:03 AM

Incidentas naktį iš primadienio į antradienį įvyko kelyje A1 tarp Grigiškių ir Vilniaus. Apie 2 val. 12 min. pagalbos telefonu paskambinęs žmogus pranešė, kad nuo Grigiškių važiuojant sostinės link automobilis trenkėsi į atitvarus ir sustojo.

Pranešėjus pribėgus prie avariją patyrusios mašinos, vairuotojas buvo be sąmonės, greta sėdėjo jo išsigandusi žmona. Ji nenukentėjo, nebuvo prispausta.

Į įvykio vietą atskubėję greitosios pagalbos medikai iš karto pradėjo gaivinti avariją patyrusio automobilio „VW Golf“ vairuotoją (gim. 1960 m.). Tačiau po pusvalandį trukusio reanimavimo apie 2 val. 51 min. buvo konstatuota vyro mirtis.

Kartu automobiliu važiavusi vyriškio žmona (gimusi 1956 m.) pareigūnams sakė, kad sutuoktiniui vairuojant staiga pasidarė bloga, jis prarado sąmonę ir nevaldoma mašina rėžėsi į atitvarus.

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti ir aiškinasi nelaimės smulkmenas. Nuo ko tiksliai mirė automobilio vairuotojas, turės pasakyti teismo medicinos ekspertai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.