Savaitgalio gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 93 gaisrų ir atliko 72 gelbėjimo darbus. Gaisrų metu 2 žmonės žuvo, 1 buvo traumuotas.

 Savaitgalio gaisruose žuvo du žmonės.<br> PAGD nuotr.
 Savaitgalio gaisruose žuvo du žmonės.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-21 10:22, atnaujinta 2020-12-21 10:25

Penktadienį, 6 val. ryto, Vilkaviškio rajone, Gižų kaime, liepsnojo medinis gyvenamasis namas. Ugniagesiai, atlikdami baigiamuosius gesinimo darbus, gaisravietėje rado smarkiai apdegusį moters kūną. Gaisro metu sudegė stogas, įkrito medinė perdanga, išdegė namo vidus.

Šeštadienį, apie 13 val. 53 min., buvo gautas pranešimas, kad Rokiškio rajone, Juodupės miestelyje, dega medinis gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, liepsnojo kambarys ir virtuvė. Iš degančio namo ugniagesiai išnešė vyrą, tačiau medikai konstatavo jo mirtį.

Vėlų tos pačios dienos vakarą gaisras gyvenamajame name kilo ir Šalčininkų rajone, Šalčininkėlių kaime. Iš namo ugniagesiai išnešė dūmais apsinuodijusį vyrą. Jis buvo perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę. Kambaryje degė lova, dalis lubų ir sienos apdaila. Autonominio dūmų detektoriaus name nebuvo.

Apie 22 val. 34 min. ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Šakių rajono, Gelgaudiškio seniūnijos, Pakalniškių kaimą, kur iš medinio gyvenamojo namo veržėsi dūmai. Iš jo buvo išvesti 3 žmonės, jie nenukentėjo. Gaisro metu apdegė du kambariai, lubos, aprūko virtuvė.

Sekmadienio naktį, apie 1 val. 25 min., Kaune, Žilvičių gatvėje, atvira liepsna degė namo stogas. Iš pastato ugniagesiai išvedė 2 žmones ir šunį. Gaisro metu sudegė 30 kv. m stogo, 40 kv. m perdangos. Name dūmų detektoriaus nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.