Savaitgalio gaisruose žuvo 4 žmonės

Per praėjusias 3 paras šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 77 gaisrų ir atliko 80 gelbėjimo darbų. Gaisrų metu žuvo 3 žmonės, dar viena apdegusi moteris mirė ligoninėje, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

 Savaitgalio gaisruose žuvo 4 žmonės.<br> PAGD nuotr.
 Savaitgalio gaisruose žuvo 4 žmonės.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2021, 9:15 AM, atnaujinta Mar 15, 2021, 9:19 AM

Šeštadienį, apie 2 val. nakties, Vilniaus rajone, Mickūnų seniūnijoje, Vališkių kaime, atvira liepsna degė medinis namas. Apmalšinus liepsnas, gaisravietėje rastas smarkiai apdegęs žmogaus kūnas.

Sekmadienį vakare, apie 18 val. 21 min., tragiškas gaisras kilo Vilniuje, Lazdynų gatvėje. Atvykus ugniagesiams, liepsnojo daugiabučio balkonas antrajame aukšte ir dviejų kambarių butas. Ugniagesiai iš degančio balkono nukėlė smarkiai apdegusį žmogaus kūną, po kelių minučių kambaryje buvo rastas dar vienas smarkiai apdegęs žmogaus kūnas.

Iš kaimyninių butų antrajame ir trečiajame aukšte buvo išvesti 8 žmonės. Gaisro metu išdegė vienas kambarys ir balkonas, aprūko visas butas.

Šeštadienį, apie 13 val. 51 min., Vilniuje, Panevėžio gatvėje, atvira liepsna degė vieno kambario butas daugiabučio ketvirtajame aukšte. Ugniagesiai iš buto išnešė smarkiai apdegusią moterį, kuri buvo perduota greitosios pagalbos medikams. Po kelių valandų moteris ligoninėje mirė

Gaisro metu kambaryje apdegė sofa-lova, spintelės ir sienos. Autonominio dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Penktadienį, apie 9 val. 43 min., buvo pranešta, kad Tauragės rajone, Mažonų seniūnijoje, Šakviečio kaime, liepsnoja gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, jo stogas jau buvo sukritęs į vidų. Iš pastato buvo išnešti 2 dujų balionai. Gaisro metu namas sudegė. Ugniagesiai išsaugojo šalia buvusius 2 pastatus.

Apie 16 val. 36 min. Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje, Žalesos kaime, atvira liepsna degė medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu įgriuvo perdanga, stogas, išdegė vidus, sudegė šuo ir dvi katės.

Apie 21 val. gyvenamasis namas liepsnojo Kaune, Marių gatvėje. Atvykus ugniagesiams, jo stogas jau buvo sudegęs. Stogo danga buvo sudegusi ankstesniuose gaisruose, šis namas liepsnojo jau ne pirmą kartą. Gaisro metu sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai, šiukšlės, aprūko sienos.

Šeštadienį, apie 9 val. ryto, Kazlų Rūdos savivaldybėje, Jūrės kaime, atvira liepsna degė gyvenamojo namo virtuvė. Dūmų detektorius name buvo įrengtas.

Penktadienį rytą buvo pranešta, kad Molėtų rajone, Suginčių kaime, melioracijos griovyje rastas vyro kūnas. Ugniagesiai jį iškėlė iš griovio.

Apie 14 val. 56 min. buvo gautas pranešimas, kad Raseiniuose, Saulėtekio gatvėje, vyras įkrito į rūsį. Vyras buvo 2 m gylyje. Jis buvo stabilizuotas, iškeltas iš rūsio ir perduotas greitosios pagalbos medikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.